Răzbunarea BALENEI UCIGAŞE: Vezi ce au păţit 12 PESCARI care au vrut să o vâneze

O partidă de vânătoare de balene din Indonezia a luat o întorsură tragică, după ce 12 pescari au folosit un harpon pentru a o captura. Astfel, animalul marin a reuşit să răstoarne barca de lemn în care se aflau bărbaţii, ucigând 8 bărbaţi, în timp ce alţi patru au reuşit să înoate până la mal.

19 aug. 2013, 09:55

Cu toate că incidentul pare să semene extrem de mult cu povestea lui Moby Dick, pescarii nu au avut nicio şansă în faţa forţei animalului de câteva tone. Astfel, balena ucigaşă a reuşit răstoarne barca şi apoi a coborât în adâncuri, luând ambarcaţiunea cu ea, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Întâlnire neobişnuită. Ce se întâmplă când un câine înfruntă o balenă ucigaşă

Sătenii satului indonezian spun că este un mister cum au reuşit opt persoane să moară, mai ales că barca era deschisă în momentul în care a fost trasă în apă, având posibilitatea să înoate. Cu toate că au fost efectuate căutări intensive, poliţia marină nu a putut să dea de urma ambarcaţiunii, a victimelor sau a balenei.

Am căutat peste tot. Vânăm balene pentru a hrăni satul şi este trist că am pierdut aceşti oameni în momentul în care încercau să aducă mâncare„, a declarat şeful tribului respectiv.

Citeşte şi O balenă a speriat îngrozitor un grup de pescari: A sărit aproape în barca lor VIDEO

Satul Lamalera este unul dintre puţinele sate din lume care se bazează doar pe vânatul de balene pentru a supravieţui. Cu toate acestea, în cursul unui an ei vânează aproximativ 12 balene pe an.