Răzbunarea lui Şumudică. Braşovul a învins-o pe Astra

La mai puţin de cinci săptămâni de la despărţirea cu scandal de Astra Ploieşti, Marius Şumudică şi-a învins fosta echipă, cu 2-0, din poziţia de antrenor al Braşovului.

RomaniaTV.net
03 dec. 2011, 16:29
Răzbunarea lui Şumudică. Braşovul a învins-o pe Astra

Tensiunile dintre Marius Şumudică şi fosta sa formaţie, Astra Ploieşti, s-au făcut simţite încă din debutul meciului de la Braşov. Atacantul oaspeţilor, Osvaldo Miranda, a fost eliminat încă din minutul 13, pentru că nu şi-a ţinut nervii sub control şi l-a lovit cu cotul pe Machado.

Gazdele au valorificat repede avantajul superiorităţii numerice şi în minutul 18 Pedro Moutinho a deschis scorul. O fază de tot râsul s-a petrecut în minutul 36, când braşovenii au majorat diferenţa printr-un autogol incredibil al lui Bruno Miguel. Silviu Lung a respins şutul lui Chipciu, iar portughezul a trimis în propria poartă, deşi nu era presat de nimeni.

Cu două goluri avans şi un om în plus braşovenii au controlat partida până la final, iar neputinţa Astrei s-a tradus printr-un gest reprobabil al lui N’Doye, care a intrat direct cu talpa pe glezna lui Chipciu. Dealtfel, jucătorul senegalez a fost eliminat direct.

Scorul a rămas 2-0, Şumudică s-a răzbunat pe patronul Astrei, dar a admis că victoria se datorează în mare măsură faptului că îşi cunoştea foarte bine adversarii.