Răzbunarea Simonei Halep: Maria Şarapova s-a retras din turneul WTA de la Stanford

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova s-a retras înaintea meciului pe care trebuia să-l susţină, miercuri, din optimile de finală ale turneului WTA de la Stanford (California), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, din cauza unei accidentări la braţul stâng. Rusoiaca primise un wild-card în detrimentul Simonei Halep, care a fost refuzată de organizatori.

RomaniaTV.net
03 aug. 2017, 05:47
Răzbunarea Simonei Halep: Maria Şarapova s-a retras din turneul WTA de la Stanford

Maria Şarapova, care resimţise dureri în meciul de luni contra americancei Jennifer Brady, câştigat în trei seturi, trebuia să joace miercuri contra ucrainencei Lesia Ţurenko, desemnată cap de serie numărul 7.

Rusoaica primise un wildcard pentru turneul de la Stanford, al patrulea pentru ea după expirarea suspendării de 15 luni pentru dopaj cu meldonium.

”După radiografia de ieri, medicul mi-a recomandat să nu risc o accidentare mai gravă”, a mărturisit Şarapova. Fostul lider mondial venea după o perioadă de pauză din cauza altei accidentări, care a forţat-o să se retragă de la turneul de la Roma şi să rateze turneul de la Wimbledon.

În sferturi la Stanford s-au mai calificată, pe lângă Ţurenko, Garbine Muguruza, Madison Keys şi Ana Konjuh.