Răzbunarea teribilă a unei femei înșelate: a dat cu mașina peste soț și femeia cu care l-a prins sărutându-se. Ce pedeapsă a primit

Christy Lee Kennedy, 38 de ani, a fost condamnată la 9 luni de închisoare cu suspendare și trebuie să plătească despăgubiri de câte 5.000 de dolari australieni, circa 3.000 de euro, soțului ei și amantei acestuia, pe care i-a călcat cu mașina, după ce i-a surprins sărutându-se pe o stradă din Brisbane, scrie portalul australian News.

06 apr. 2023, 17:00
Răzbunarea teribilă a unei femei înșelate: a dat cu mașina peste soț și femeia cu care l-a prins sărutându-se. Ce pedeapsă a primit

Incidentul s-a petrecut în mai 2021. Christy bănuia că soțul ei, David Larkin, o înșela. Când bărbatul i-a spus că se duce la grădiniță să îi ia cei doi copii ai lor, femeia i-a urmărit traseul folosind aplicația Find My iPhone și l-a urmărit în secret, în mașina ei SUV.

Pe o stradă din suburbia Wavell Heights din Brisbane, și-a surpprins soțul sărutându-se și îmbrățișându-și amanta. S-a enervat, a călcat pe accelerație și a condus direct spre ei, apăsând frâna în ultimul moment, scrie Libertatea, citând publicația australiană News.

Mașina a lovit-o pe amantă, Zoe Noring și l-a aruncat pe bărbat în aer. Christy a coborât din mașină și și-a atacat rivala. A lovit-o cu pumnul în față, și a numit-o „târfă grasă”. S-a urcat în mașină și a plecat.

Citește și: Sărăcie extremă în Europa: bătrânică lihnită, prinsă în timp ce fura mâncare. Cum au reacționat polițiștii

Chiar dacă procurorul a cerut o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru acuzat, anul trecut, un juriu a găsit-o pe Kennedy nevinovată pentru două capete de acuzare și nu a putut ajunge la verdict majoritar cu privire la infracțiunile de agresiune cu vătămare corporală.

Agresoarea a pledat vinovată luni, 3 martie, la Tribunalul Brisbane, pentru „operarea periculoasă a unui autovehicul”.

Avocatul ei a spus că ea nu a intenționat să doboare cuplul, ci a vrut doar să ajungă rapid la ei și să afle ce se întâmplă. A încurcat pedalele de furie! „Singurul motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost pentru că soțul ei săruta o altă femeie”, a spus apărătorul Penny White, subliniind că Kennedy a apăsat, până la urmă, frâna pentru a opri.

Judecătorul a condamnat-o pe femeie la nouă luni cu suspendare, cu o perioadă de probă de doi ani. În plus, Kennedy a fost obligată să le plătească câte 5.000 de dolari australieni, (aproximativ 3.000 de euro) deja fostului ei soț și amantei lui. În plus, i s-a interzis să conducă timp de nouă luni.

Citește și: Mugur Mihăescu dă cărțile pe față. Cum se înțelege Garcea cu iubitul fiicei sale: ”Important este să se placă ei doi”