Mugur Mihăescu dă cărțile pe față. Cum se înțelege Garcea cu iubitul fiicei sale: ”Important este să se placă ei doi”

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de comedie din România. De-a lungul timpului, actorul s-a bucurat de succes atât în plan profesional, cât și personal.

06 apr. 2023, 11:01
Mugur Mihăescu dă cărțile pe față. Cum se înțelege Garcea cu iubitul fiicei sale: ”Important este să se placă ei doi”
Mugur Mihăiescu dă cărțile pe față. Cum se înțelege Garcea cu iubitul fiicei sale

Mugur Mihăescu dă cărțile pe față. Majoritatea românilor îl cunosc pe Mugur Mihăescu ca fiind un om extrem de amuzant, însă foarte puțini știu că este un tată și un bunic excepțional.

Citește și Câți bani a făcut PRO TV-ul din proiectul „Vacanța Mare”. Mugur Mihăescu a dezvăluit totul

Mugur Mihăescu dă cărțile pe față

Mugur Mihăescu are o familie foarte frumoasă de care este tare mândru și de fiecare dată când are ocazia vorbește doar la superlativ despre ea.

Actorul are o fiică foarte frumoasă pe nume Ivona, cu care se înțelege tare bine. Deși aceasta locuiește de ani buni în străinătate are o relație foarte apropiată cu tatăl său căruia îi spune orice.

”Relația mea cu ea este așa cum a fost întotdeauna, una fără bariere, este o relație total deschisă, de părinte, de prieteni, de confidenți. O să se întoarcă în țară, facem Paștele împreună și va pleca înapoi pentru că așa este serviciul”, a declarat Mugur Mihăescu, la Antena Stars.

Celebrul Garcea nu are o relație apropiată doar cu fiica sa, ci și cu iubitul acesteia pe care îl consideră fratele său mai mic.

”Are o familie uluitoare. Sunt niște oameni absolut incredibili. Este ca un frate mai mic. Foarte important este să se placă ei doi și să-și negocieze viața. Părinții sunt altă poveste”, a mai spus actorul

Actorul este în culmea fericirii pentru că Ivona urmează să vină acasă de sărbători.

Care sunt cele mai mari regrete din viața lui Mugur Mihăiescu

Recent, Mugur Mihăiescu a fost invitat fiind la un podcast, acesta a discutat despre mai multe aspecte ale vieții lui, explicând care sunt lucrurile din trecut care îl macină și pe care le regretă.

Mugur Mihăiescu poate spune despre el că este un om fericit. Acesta a reușit să își construiască o familie frumoasă, iar fiica sa este deja realizată profesional. Aceasta locuiește în Marea Britanie, unde a rămas să lucreze, după ce și-a finalizat studiile pe care le-a realizat tot acolo. Cu toate că poate părea că actorul are tot ce și-a dorit, acesta a mărturisit că și-ar dori ca fata lui să revină în România, pentru a putea să petreacă mai mult timp cu ea.

În cadrul podcastului respectiv acesta a vorbit despre regretele pe care le are în viață, iar unul dintre cele mai mari se referă la faptul că și-ar fi dorit să mai aibă încă un copil, însă la momentul respectiv acest lucru nu a fost posibil din motive medicale.

„Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: 1. Că nu am mai putut să avem încă un copil (…) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea. Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică. Nevasta mea câteodată mă ceartă, că-mi zice „Uite, cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat”, a spus Mugur Mihăescu în podcastul La Măruță.

Cel de-al doilea regret pe care Mugur Mihăiescu a admis că îl are, are legătură cu faptul că și-ar fi dorit să aibă un program mai permisic, astfel încât să poată sta mai mult timp cu fiica lui, atunci când aceasta era mică. La momentul respectiv, Mugur Mihăiescu era implicat într-un număr foarte mare de proiecte și de cele mai multe ori era plecat de acasă.

Citește și Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”: ”Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”