Răzbunarea unui român dat afară din apartament. A acumulat o datorie de 6250 de lire sterline

Proprietarul unui apartament din Marea Britanie a avut parte de șocul vieții. Acesta s-a ales cu o pagubă uriaşă din cauza unui chiriaş din România, pe care l-a dat afară după ce nu i-a mai plătit chiria timp de mai multe luni şi a acumulat datorii în valoare de peste 6.000 de lire sterline.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 13:20

Românul s-a supărat din cale afară din cauza datoriilor, şi a decis să se răzbune pe proprietar devastându-i apartamentul şi lăsându-i frigiderul plin de viermi. 

Mai mult decât atât, bărbatul a acumulat o datorie de 6250 de lire sterline, iar proprietarul nu îşi mai poate recupera banii deoarece chiriaşul nu lucra si nici nu avea proprietăţi pe teritoriul Angliei. Românul a lăsat în interiorul frigiderului mai multe alimente şi după l-a scos din priză.

În plus, britanicul trebuie să plătească din buzunarul său şi pentru serviciile de curăţenie şi reparaţiile. În plus, în momentul în care proprietarul a contactat reprezentanţii agenţiei imobiliare, acesta a aflat faptul că românul nu se afla la prima abatarem fiind evacuat şi din alte locuinţe.