Râzi cu lacrimi! Ce a păţit acest reporter în timp ce transmitea o ştire live. A trăit cel mai jenant moment din viaţa lui

Un reporter a trăit cel mai jenant moment din cariera sa, chiar în timp ce transmitea o ştire live, pe Facebook. Jurnalistul transmitea informații despre starea drumurilor după căderile de zăpadă, când, la un moment dat, toată lumea a început să râdă cu lacrimi.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 14:53

Justin Hinton de la o televiziune din North Carolina (Statele Unite ale Americii) a crezut că transmite un reportaj cât se poate de serios despre căderile masive de zăpadă, ce au afectat drumurile din zonă.

În timpul unui live pe Facebook, bărbatul s-a trezit că este bombardat cu zeci de filtre Facebook și publicul a încremenit. Practic, Justin s-a trezit că transmite știrea cu cu pălărie de vrăjitor, cu urechi de animal sau cu tot felul de alte efecte amuzante.

Publicul s-a amuzat teribil și mulți au spus că știrea respectivă este cel mai bun lucru pe care l-au văzut în ziua respectivă!

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale, iar internauții nu au ratat ocazia de-a da mii de like-uri și comentarii.