Razie în clanul Duduianu. Cătuşe pentru Seif Duduianu şi alţi 7 interlopi periculoşi, acuzaţii foarte grave

Poliția anunță că a pus în aplicare 8 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. E vorba de 8 persoane care sunt acuzate de infracțiuni de lipsire de libertate, complicitate la viol și viol. Cei 8 făceau parte din clanul Duduianu.

08 sept. 2023, 17:18
Razie în clanul Duduianu. Cătuşe pentru Seif Duduianu şi alţi 7 interlopi periculoşi, acuzaţii foarte grave

Opt persoane din clanul Duduianu, arestate cu acuzaţii de viol, lipsire de libertate, favorizarea infractorului. Concret, cei opt interlopi sunt acuzați că au lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia, informează Poliția.

Astfel, în data de 4 ianuarie, minora ar fi fost luată cu forţa, de pe stradă, de către mai mute persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie.

Văduva Rareș este acuzat de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, iar celelalte rude respectiv tatăl acestuia…  Seif Duduianu, mama sa Leana lui Seif și frații acestuia sunt acuzați de complicitate la săvârșirea infracțiunii de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și favorizarea infractorului.

Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, cu un tânăr de 18 ani şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

Au fost reținuți Văduva Miltiade zis Seif, Duduianu, sotia acestuia Constantin Elena zisa Leana precum si trei dintre fiii acestora respectiv Văduva Rareș de 18 ani,  Vaduva Ionuț și Văduva Netinian și alte două persoane din anturajul acestora.

Seif și fiul său, Ionuț, Trimiși la închisoare Foto: Facebook

Văduva Rareș este acuzat de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, iar celelalte rude respectiv tatăl acestuia…  Seif Duduianu, mama sa Leana lui Seif și frații acestuia sunt acuzați de complicitate la săvârșirea infracțiunii de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și favorizarea infractorului.

Fostul şef al Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate din Bucureşti (BCCO), arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, fiind băut şi drogat la volan
La data de 07 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare opt mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

La data de 7 septembrie 2023, Judecătoria Sectorul 1 a emis 8 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate, dar și pentru infracțiunea de complicitate la viol.

– Primul mandat a fost emis pe numele unui bărbat în vârstă de 23 de ani, fiind condamnat la 7 ani și 4 luni pentru viol și lipsire de libertate.

– Cel de-al doilea mandat a fost emis pe numele unui bărbat de 31 de ani, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

Stenogramele care arată ororile puse la cale de frații Tate: ”Le fac să muncească minimum 10 sau 12 ore. Le muncesc ca pe sclave”

– Un alt mandat a fost emis pe numele unui bărbat în vârstă de 27 de ani, fiind condamnat la 6 ani pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

– De asemenea, un bărbat de 53 de ani a fost condamnat la 7 ani și 10 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

– Un alt bărabat în vârstă de 37 de ani a fost condamnat la 9 ani și 6 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

– De asemenea, trei femeie în vârstă de de 29, 53, respectiv 57 ani au fost condamnate la 6 ani de închisoare pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

Cele 8 persoane au fost încarcerate în penitenciar.