Razii cu mascaţi în cluburile şi barurile din Suceava

Descinderi de amploare, sâmbătă noapte, în cluburile şi barurile din Suceava. Zeci de poliţişti şi jandarmi au răscolit localurile, în căutare de petrecăreţi cu droguri sau arme. Oamenii legii au organizat şi filtre la ieşirile din oraş.

RomaniaTV.net
07 oct. 2012, 05:27
Razii cu mascaţi în cluburile şi barurile din Suceava

Acţiunea a venit după ce în ultimile două luni, în cluburile şi barurile din Suceava au avut loc violenţe, iar mai mulţi tineri au ajuns la spital înjunghiaţi sau bătuţi. În unul din incidente a fost implicat şi fostul purtător de cuvânt al IJP Suceava, Gabriel Panţiru, care s-a îmbătat într-un club şi a aruncat cu sticle de bere într-un un alt petrecăreţ.

Peste 40 de mascaţi şi poliţişti au verificat 25 de localuri. Ei au descoperit câţiva tineri care aveau cuţite la ei. Într-unul din cluburi au găsit însă şi o mireasă furată.

„Din fericire, în seara aceasta nu s-au înregistrat probleme deosebite. Nu au fost identificate persoane suspecte, nu au fost înregistrate infracţiuni. Tocmai aceste este şi scopul acţiunilor. De prevenire a actelor de violenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Raziile vor continua şi săptămânile viitoare.