Razii de amploare pe DN1. Poliţiştii au tras pe dreapta maşinile pentru verificări

Traficul a fost îngreunat, joi după-amiază, pe DN1 între Câmpina şi Ploieşti, pe sensul de mers dinspre Braşov către Bucureşti, în zona Paralela 45. Poliţia, Autoritatea Rutieră Română, Registrul Auto Român au făcut verificări la toate autoturismele care au tranzitat zona.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 11:31
Razii de amploare pe DN1. Poliţiştii au tras pe dreapta maşinile pentru verificări

Circulaţia pe DN 1 a fost reluată în condiţii normale, joi după amiază. La această oră, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, circulaţia pe DN 1, între Câmpina şi Ploieşti, se desfăşoară în condiţii normale, controalele la care au participat Poliţia Prahova, dar şi reprezentanţi ai ARR, RAR şi ai altor instituţii încheindu-se. 

„Nicio maşină nu a fost oprită pentru mai mult de două, trei minute, evident, dacă nu au fost constatate probleme”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, citat de MEDIAFAX.

Acesta a precizat că, în prezent, se lucrează la centralizarea rezultatelor acţiunii de control.

Iniţial, Poliţia Prahova a anunţat că DN 1 este blocat pe sensul de coborâre dinspre munte către Bucureşti pentru realizarea unor verificări în ceea ce priveşte transportul de marfă, transportul de persoane, consumul de acool la volan sau depăşirea vitezei legale.

Reprezentantul Poliţiei Prahova a precizat că nu este vorba despre o acţiune punctuală. La acţiune au participat Poliţia, Autoritatea Rutieră Română, Registrul Auto Român, dar şi alte instituţii ale statului.