Răzmeriţă postelectorală în Ialomiţa. „S-au făcut MANEVRE, ŞMECHERII” VIDEO

La protest pentru fostul primar. Peste 150 de oameni din satul Borduşelu, judeţul Ialomiţa, au ieşit vineri în stradă să ceară organizarea de noi alegeri. Ei spun că îl vor înapoi pe fostul lor edil care a pierdut cu doar două voturi în faţa candidatului USL. Localnicii susţin că scrutinul a fost fraudat.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 07:26
Răzmeriţă postelectorală în Ialomiţa. „S-au făcut MANEVRE, ŞMECHERII” VIDEO

„S-au făcut manevre, şmecherii când s-au numărat voturile. Nu le-au numărat normal, au fost hoţii”, spune un protestatar. „Nu merită ca pentru un singur vot, care s-a furat, care s-a adus din toate părţile nu ştiu cum, să rămână primarul pe locul lui, domnule”, spune o femeie furioasă că a rămas fără primarul preferat.

Oamenii spun că vor protesta până când alegerile vor fi reluate. „Stăm în stradă, facem ce-om face, nu contează. Până nu iese Câmpulungeanu Vasile nu plecam de aici”, a spus un localnic.

Fostul primar spune că depus o contestaţie la Biroul Electoral Central, dar nu a primit încă un răspuns. El îşi acuză contracandidatul de mită electorală. „S-au dat de la 6 până la 16 milioane pe vot. 400 de voturi au fost cumpărate. În contestaţia pe care am facut-o la BEC am trei persoane care confirmă că au venit cu bani la ei şi au refuzat”, spune Câmpulungeanu.

Vasile Câmpulungeanu a fost primar al comunei Ciochina patru mandate din partea PSD. La alegerile din 10 iunie a candidat însă din partea PDL.