Răzvan Botezatu, reacţii adverse grave după ce s-a vaccinat. „Mi-au apărut toate!” FOTO

Răzvan Botezatu a decis să se vaccineze împotriva Covid-19, lucru pe care, în ciuda problemelor, nu îl regretă deloc. Acesta a dezvăluit după vaccinare a avut o serie de reacții adverse care l-au afectat suficient de tare încât să se sperie la modul cel mai serios.

10 mart. 2021, 13:54
Răzvan Botezatu, reacţii adverse grave după ce s-a vaccinat. „Mi-au apărut toate!” FOTO

Răzvan Botezatu, reacţii adverse grave după ce s-a vaccinat. Mai mult, decât atât, deși au trecut câteva zile de la vaccinare, efectele adverse nu i-au trecut, ba chiar unele s-au accentuat.

Răzvan Botezatu, reacţii adverse grave după ce s-a vaccinat

„De când m-am vaccinat vorbesc mai des cu cei de la Ambulanță decât cu prietenii. Am luat tot felul de antialergice, am luat și cortizon, dar tot nu mi-au trecut bubele de pe corp și mă mănâncă de înnebunesc. Chiar am citit că asemenea reacții adverse par la un om dintr-o sută. Iar mie, normal, că eu sunt mama răniților, mi-au apărut toate efectele adverse cu putință”, a spus Răzvan Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Olivia Steer, reacție dură după mitingul împotriva vaccinării. „Primăvara e despre trezire! O primăvară eficientă, tuturor!”

Deși au trecut, deja, câteva zile bune de la vaccinare, efectele adverse reclamate nu i-au trecut, ba chiar unele s-au accentuat. „Mă simt obosit mai tot timpul, m-am și speriat, am aceleași simptome ca atunci când am avut Covid-19. Dureri de cap, febră, greață, frisoane, somnolență, tot… Sincer, am toate reacțiile adverse posibile, dar știu că, până la urmă, va fi bine. Oricum, chiar dacă mi-a fost și îmi e atât de rău, tot voi face și rapelul. Dacă trebuie să rabd încă opt săptămâni și după aceea încă câteva zile, tot voi continua cu vaccinarea. Vreau să fiu protejat, vreau să îmi pot relua viața, cât de cât, așa cum era înainte, iar asta e singura variantă: vaccinarea.  O spun și medici, o spun și oameni care știu despre ce vorbesc, ar fi culmea să mă dau eu în spectacol și să zic invers”, a  mai spus Răzvan Botezatu.

Acesta a mai adăugat că speră că, la rapelul cu vaccinul AstraZeneca va avea mai puțin probleme. „Dacă la prima doză care, spuneau niște specialiști, mi-a fost atât de dificil, sper că la a doua voi supraviețui. Dar, zic eu, nu mor caii când vor câinii, așa că voi scăpa și eu. Iar atunci să te ții. Adică, dacă se vor mai ridica și restricțiile, voi fi primul la petreceri, clar. Voi fi imunizat, nu voi mai avea emoții, stau liniștit și eu, nu o să mai am dureri de cap, și așa problema asta cu virusul ne-a dat viața peste cap”, a declarat Răzvan Botezatu.


loading...