Răzvan Botezatu s-a căsătorit ÎN SECRET cu iubitul său. Primele imagini de la eveniment FOTO

Răzvan Botezatu s-a căsătorit în secret cu partenerul lui. Fostul prezentator de la Antena Stars a publicat prima fotografie cu verigheta pe care o poartă mândru pe degetul inelar de la mâna stângă.

16 dec. 2019, 08:37

Răzvan Botezatu, 29 de ani, s-a căsătorit în mare secret cu alesul inimii sale şi a urcat pe o rețea de socilizare o poză în care i se vede superba verighetă pe care a ales-o împreună cu partenerul său de viață.

Fostul primar s-a căsătorit cu NORA SA, după ce I-A MURIT FIUL. Incredibil, despre cine este vorba!

Printre multele felicitări, Răzvan Botezatu a primit și critici privind orientarea sa sexuală.

„Să fiți fericiți! Păcat că te-ai născut într-o țară unde încă oamenii mai au mult până departe! În România, veți fi mereu stigmatizați, deși bipezii ăștia își permit zilnic să bată femei / să omoare animale / să insulte / să distrugă tot în jurul lor”, „Oameni buni, ce tot îl felicitați? Astea sunt greșeli genetice. Să facă ce vor ei în dormitor ,dar nu încurajați căsătoria, că mai aveți și voi pe acasă copii, nepoți! Nu mă înțelegeți greșit. Pe mine nu mă deranjează, dar nici nu vreau că generația de mâine să trăiască într-o confuzie. Poate mai citim Biblia, codul familiei”, „Ăștia care criticați că-l încurajăm noi nu știu la ce, că avem copii și nepoți acasă. Și eu am copil și ce trebuie să fac acum? O să-l țin legat o viață întreagă? Acest lucru este genetic și nu trebuie noi să judecăm. Normal nu mi-ar conveni că băiatul meu să ia drumul acesta, dar asta știe doar Dumnezeu; dar ce pot face eu ca mamă este să înțeleg și să îmi sprijin copilul. Gândiți-vă că și el are o mamă înainte să aruncați cu atâta noroi. Curaj, încă mai există un dram de speranță!”, sunt câteva dintre comentariile strânse de postarea lui Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu, fostul moderator al emisiunii „Star Matinal”, s-a retras din televiziune la finalul anului trecut și s-a mutat în Germania.


loading...