Răzvan Botezatu s-a pozat cu testul de sarcină. Fanii au reacţionat imediat: „Drăguşanu e gravidă???”

Surpriză uriașă pentru fanii lui Răzvan Botezatu, unul dintre foștii prezentatori de la Antena Stars! Îndrăgitul moderator s-a fotografiat în timp ce ținea în mână un test de sarcină pozitiv, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant. Fericitul moment are loc la nicio lună după ce el și Raluca Dumitru și-au anunțat logodna pe Facebook.

26 sept. 2018, 15:25
Răzvan Botezatu s-a pozat cu testul de sarcină. Fanii au reacţionat imediat: „Drăguşanu e gravidă???”

Răzvan Botezatu a împărtășit pe rețelele de socializare cea mai mare bucurie pe care o trăiește în această perioadă. Atât pe Instagram, cât și pe Facebook, el a urcat o poză în care apare în timp ce ține în mâna stângă un test de sarcină pozitiv. “#Happy (n.r.: #Fericit) ??” este mesajul scris de fostul prezentator în dreptul imaginii de mai jos, fără să spună cine este viitoarea mămică sau dacă el este fericitul tătic. Astfel, întrebările din partea susținătorilor au început să curgă pe Internet.

“Drăgușanca este graviduță???”, “?? A rămas @raluca__dumitru însărcinată??”, “Este vorba despre o prietenă de-ale lui Răzvan si Biancai, nu despre el”, “Este Raluca însărcinată”, “O sa fii tătic? ?” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali pe pagina lui Bote de Instagram.

Deocamdată, Răzvan Botezatu nu a răspuns la nicio întrebare.