Răzvan Burleanu, prima reacţie despre noul selecţioner al României. Când va fi anunţat oficial

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a declarat, sâmbătă, că o decizie finală în privinţa staff-ului tehnic al echipei naţionale a României va fi luată în maximum trei săptămâni. Contractul lui Cosmin Contra urmând va expra în decembrie.

16 nov. 2019, 15:21
Răzvan Burleanu, prima reacţie despre noul selecţioner al României. Când va fi anunţat oficial

Răzvan Burleanu a vorbit despre echipa naţională la aeroport, înaintea pălecării spre Spania.

„Am avut o discuţie foarte scurtă după meci, vom avea acum în Spania una mai aşezată. Nu voi emite un punct de vedere personal înainte de a vorbi cu Cosmin, a fost un jucător emblematic pentru România, un antrenor care şi-a asumat o misiune dificilă într-un moment greu al echipei naţionale. A contribuit şi la tranziţia dintre generaţii.Nu cred că un alt antrenor ar fi putut garanta că România ar fi arătat altfel decât aseară la meciul cu Suedia. O decizie finală în privinţa stafului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, în această perioadă se va întruni Comisia Tehnică, urmată apoi de o şedinţă a Comitetului Executiv. Nici eu, nici directorul tehnic, nici vreun alt reprezentant al FRF nu a discutat cu niciun antrenor în această perioadă,” a declarat Răzvan Burleanu.

ŞOC la NAŢIONALĂ! „Tricolorii” au primit vestea imediat după finalul meciului cu Suedia

Şeful FRF a mai spus că jucătorii au fost dărâmaţi după meciul cu Suedia: „Am fost la vestiar, să le spun jucătorilor şi stafului tehnic că mai avem o şansă în continuare, chiar dacă nu suntem siguri de calificarea în playoff. Ne dorim ca Austria să facă un rezultat pozitiv. Ei erau foarte dezamăgiţi, foarte dărâmaţi. Meciul cu Spania e unul care ar trebui să ne dea încredere pentru playoff-ul din primăvară de anul viitor. Această oportunitate de a te califica la un turneu final pe care-l găzduieşti se întâlneşte o dată în viaţă. Aseară am învăţat că este o distanţă mare între fotbalul românesc şi cel suedez. Ei au arătat că merită să meargă la Euro, iar noi să stăm acasă”.

România a ratat calificarea din preliminarii, dar mai are o şansă de a merge la Euro 2020 din Liga Naţiunilor, în martie 2020.


loading...
Partenerii noștri