ŞOC la NAŢIONALĂ! „Tricolorii” au primit vestea imediat după finalul meciului cu Suedia

România a pierdut meciul cu Suedia, scor 0-2, şi mai poiate ajunge la Euro 2020 din play-off-ul Ligii Naţiunilor, acolo unde ar putea juca din nou fără spectatori. 

16 nov. 2019, 14:16
ŞOC la NAŢIONALĂ! „Tricolorii” au primit vestea imediat după finalul meciului cu Suedia

SPANIA ROMANI LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO în preliminariile EURO 2020

Alexander Isak s-a plâns de rasism vineri seară, iar arbitrul Daniele Orsato a suspendat meciul România – Suedia timp de un minut pentru a cere FRF să avertizeze spectatorii!

România va juca barajul din Liga Naţiunilor. Cine sunt cele două adversare în drumul spre EURO 2020

Astfel, pe 31 martie 2020, dacă se va califica în finala play-off-ului din Liga Naţiunilor și dacă tragerea la sorți va trimite acel meci la București, „tricolorii” vor juca din nou cu porțile închise. Și nu ar fi exclus ca partida cu Norvegia să se repete, în cazul în care vom disputa barajul Diviziei C!

„L-am întrebat pe central dacă aude și el, mi-a zis că nu aude. Câteva minute mai târziu, a oprit jocul. Erau țipete și cuvinte rasiste, lucruri care n-ar trebui să se întâmple”, a declarat Alexander Isak, atacantul lui Real Sociedad.

ROMÂNIA – SUEDIA 0-2. Play-off-ul Ligii Naţiunilor, ultima şansă de calificare la Euro 2020

„Arbitrul m-a întrebat dacă vreau să pună capăt meciului în acel moment, dar i-am zis că nu e necesar. Am ales să nu las acest atac să mă afecteze. Până la urmă, asta vor ei. Prefer să ignor ce s-a petrecut. Întotdeauna vor exista idioți, să nu le dăm atenția pe care o caută. Evident, e rău și e păcat că se întâmplă. Dar eram pregătiți”, a mai spus Alexander Isak.