Răzvan Burleanu vrea să scoată bani din pariuri. Vezi strategia preşedintelui FRF

Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF, a anunţat că va milita pentru modificarea legislaţiei astfel încât fotbalul să beneficieze de fonduri din industria de pariuri, care în prezent se foloseşte gratis de numele echipelor din România.

06 mart. 2014, 18:03
Răzvan Burleanu vrea să scoată bani din pariuri. Vezi strategia preşedintelui FRF

Trebuie reglementată industria de pariuri. Îmi doresc să aduc bani din această zonă pentru că numele echipelor noastre sunt acum folosite fără niciun beneficiu. De aceea vom demara un proiect de modificare a legislaţiei în acest sens. Apoi vom milita pentru ca în noul Cod Penal trucarea meciurilor să fie sancţionată ca orice delict penal. În ceea ce priveşte biroul de integritate se va regăsi în continuare şi în noua organigramă a FRF. Trebuie să transmitem tuturor că în fotbalul românesc cazurile de corupţie nu au ce căuta„, a spus noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu.

Citeşte şi Răzvan Burleanu a făcut primele schimbări la FRF. L-a înlocuit pe Kassai cu Chivorchian

Burleanu a afirmat că îşi va respecta promisiunile din campania electorală şi va aduce în echipa sa de conducere numai oameni care nu au legătură cu grupurile de interese. „Este un sfârşit de etapă pentru Federaţia Română de Fotbal. Am discutat deja cu domnul Mircea Sandu, mi s-au pus la dispoziţie anumite documente care ţin de partea administrativă. Vineri vom avea o vizită împreună la centrele de la Mogoşoaia şi Buftea, iar apoi întâlniri cu şefii de departamente pentru a prelua treptat această componentă administrativă. Apoi vor urma întâlniri cu membrii afiliaţi. Am promis performanţă, de aceea voi aduce lângă mine oameni validaţi de piaţă cu experienţă bogată în domeniile lor de activitate. Voi aduce lângă mine oameni care nu au nicio legătură cu niciunul dintre grupurile de interese„, a mai spus noul preşedinte al FRF.

Citeşte şi Mircea Sandu, atac dur la Răzvan Burleanu: „Prea mulţi hormoni!”

Răzvan Burleanu a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Citeşte şi Laurenţiu Reghecampf, anunţ-BOMBĂ: „M-am întâlnit cu Burleanu”