Răzvan Ciobanu a aflat verdictul în dosarul „Droguri pentru VIP”-uri. Ce a decis justiţia

Răzvan Ciobanu a putut răsufla ușurat astăzi, după ce a primit o veste importantă din partea instanței. Designerul a fost achitat și a scăpat de acuzațiile care i-ar distrus cariera, după cum chiar el declara în urmă cu ceva timp.

26 sept. 2018, 14:40
Răzvan Ciobanu a aflat verdictul în dosarul „Droguri pentru VIP”-uri. Ce a decis justiţia

Încă o dată s-a demonstrat că ura, răutatea și neîncrederea sunt stări meschine pe care noi toți trebuie să le depășim. Așa cum am spus și înainte o spun și acum, dar de data aceasta cu probe: sunt NEVINOVAT! Mulțumesc celor care mi-au stat alături, când toată lumea mea se năruia din nou…„, a fost mesajul transmis de Răzvan Ciobanu.

Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon, am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit,cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus,imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului„, anunța Răzvan Ciobanu în urmă cu ceva timp.