Răzvan Ciobanu a murit într-un mod violent. Primele ipoteze în cazul decesului creatorului de modă

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă într-un accident rutier produs între Săcele şi Năvodari, în judeţul Constanţa. Moartea a fost una extrem de violentă şi s-a produs pe loc, după ce autoturismul s-a izbit de mai mulţi copaci de pe marginea drumului. Anchetatorii se află la locul accidentului şi fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la teribilul accident.

RomaniaTV.net
29 apr. 2019, 05:36
Răzvan Ciobanu a murit într-un mod violent. Primele ipoteze în cazul decesului creatorului de modă

Răzvan Ciobanu a murit pe loc în urma leziunilor suferite în impactul violent dintre autoturismul pe care îl conducea şi copacii de pe marginea drumului.

Din primele informaţii furnizate de la locul accidentului de poliţişti, designerul în vârstă de 43 de ani era singur în maşină şi se îndrepta către Constanţa. Răzvan Ciobanu ar fi fost proiectat în afara autoturismului în urma impactului.

Răzvan Ciobanu a murit! Ultima sa pe Facebook parcă a prevestit tragedia

La scurt timp după producerea accidentului mortal au apărut şi primele ipoteze, iar anchetatorii încearcă să stabilească dacă ieşirea în decor s-a produs pe fondul unei defecţiuni a maşinii, a unui moment de neatenţie la volan sau dacă a fost un gest extrem făcut de Răzvan Ciobanu.

Trupul neînsufleţit al creatorului de modă urmează să fie transportat la morga din Constanţa, unde se va efectua necropsia. Probele prelevate urmează să stabilească dacă Răzvan Ciobanu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe halucinogene.

Răzvan Ciobanu a murit. Primele imagini de la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa creatorul de modă

Este posibil ca Răzvan Ciobanu, un personaj apreciat în lumea mondenă, să fi participat înainte de accidentul în care şi-a pierdut viaţa la una dintre petrecerile organizate pe litoral în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai. În ultima sa postare de pe Facebook Răzvan Ciobanu dădea de înţeles că urmează o perioada cu multe petreceri, astfel că nu este exclus ca el să fi participat înainte de accident la un eveniment şi să fi fost obosit după o noapte albă şi să fi adormit la volan.