Răzvan Ciobanu, bătut crunt de faţă cu vecinii. Scene cumplite trăite de regretatul designer înainte de moarte

Răzvan Ciobanu a avut parte de o moarte cruntă și de o viață tumultoasă, ale cărei detalii ies la iveală și ne oferă un tablou exact al stării sale înainte de producerea teribilului accident de circulație.

09 mai 2019, 06:13
Răzvan Ciobanu, bătut crunt de faţă cu vecinii. Scene cumplite trăite de regretatul designer înainte de moarte

Un martor al mai multor episoade în care a fost implicat Răzvan Ciobanu înainte morții sale a dezvăluit câteva dintre dramele creatorului de modă, scrie a1.ro. Potrivit vecinului său, Răzvan ar fi fost extrem de nefericit din pricina relației personale cu partenerul său de viață.

„Am fost vecin cu el unde avea atelierul, nu unde locuia, spre Piata Romana. Petrecea mult timp la atelier. Avea un living mare unde statea si unde facea si prezentari de moda, mici. Era in perioada de inceput, cand nu alunecase. Am stat cu el 4 ani aici, ca vecini.

Citeşte şi Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a rupt tăcerea! Ce face în fiecare zi de la moartea creatorului de modă

Vreau sa precizez ca Razvan Ciobanu era un om deosebit de civilizat, manierat, bine crescut. Spre deosebire de Marius si comportamentul partenerului sau. Am urmarit inmormantarea, l-am vazut acolo. M-a surprins atitudinea lui fatarnica. A avut 2-3 lipotimii, a lesinat. In fine…

Marius este un tip extrem de conflictual, fata de relatia cu Razvan zic. S-a purtat frumos cu el cat i-a mers bine lui Razvan, totul pana cand a aparut in scandalul cu cocaina (n.r. vara lui 2018). Afacerea i-a scazut, lumea nu il mai cauta, i s-a stricat imaginea.

Si eu am avut 2-3 conflicte cu el, era un tip dominant. Te asteptai sa se poarte altfel, fiind medic. Te asteptai sa fie altfel, fiind un om intelectual. Despartirea sau tradarea, poate. Marius era extrem de gelos fata de Razvan. Conflictele pe care le-au avut au devenit publice.

L-a batut de mai multe ori pe Razvan, a vrut sa ma bata pentru un loc de parcare. Marius venea des la atelier, il urmarea permanent. Razvan il trada cu alti doi parteneri si Marius a banuit tot timpul asta. Il pandea. Se ascundea in garajul de vizavi de blocul lui Razvan, unde avea atelierul.

Razvan Ciobanu avea masini ca lumea, toate scumpe. Avea un BMW seria 3… Le avea permanent, nu era un… Am auzit si eu ca nu avea ce manca. Razvan nu era fericit cu partenerul lui extrem de violent. Era nefericit. Astepta sa il prinda cu unul din cei doi parteneri.

Marius a rupt scaunul pe Razvan Ciobanu atunci (n.r. in toamna lui 2018)”, a marturisit vecinul creatorului de moda, pentru Antena 1.