Răzvan Cuc, vizită neanunţată pe şantierul autostrăzii Lugoj – Deva: Astfel de controale se vor înmulţi

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat vineri o vizită surpriză pentru a vedea cum merg lucrările la loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj - Deva. Ministrul spune că, deşi vremea este rea, a fost plăcut surprins să constate că oamenii s-au mobilizat şi erau la lucru. De asemenea, Cuc spune că cel mai probabil termenele vor fi respectate sau, chiar, lucrările vor fi realizate înainte de termen şi mai spune că astfel de vizite se vor înmulți.

RomaniaTV.net
12 apr. 2019, 11:01
Răzvan Cuc, vizită neanunţată pe şantierul autostrăzii Lugoj – Deva: Astfel de controale se vor înmulţi

„Astăzi, aşa cum promis, am efectuat o vizită neanunţată pe Loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva. Deşi condiţiile meteo nu sunt tocmai favorabile pentru lucrările pe şantier, am fost plăcut surprins de faptul că am găsit o mobilizare bună a antreprenorului. Antreprenorii au înţeles mesajul meu şi asta mă face să cred că termenele vor fi respectate sau chiar şi mai bine lucrările vor fi realizate înainte de termen. Când vor, antreprenorii pot să lucreze şi eficient şi cu respectarea standardelor de calitate! Vestea pe care o dau şi cu această ocazie este că astfel de vizite se vor înmulţi!”, a scris şeful de la Transporturi, pe Facebook.

Odată terminate loturile 3 şi 4, cei 43 de kilometri se vor parcurge în circa 20 de minute, faţă de 65 – 90 de minute în prezent.