Răzvan Fodor a ajuns la culmea disperării: „Viaţa noastră s-a dus, s-a terminat”

Răzvan Fodor a ajuns la culmea disperării după ce fiica sa a început şcoala. Actorul le-a povestit prietenilor de pe reţelele de socializare ce a păţit şi le-a cerut sfaturi care să îl ajute să depăşească situaţia.

09 sept. 2022, 21:55
Răzvan Fodor a ajuns la culmea disperării: „Viaţa noastră s-a dus, s-a terminat”

Răzvan Fodor a ajuns la culmea disperării. Actorul şi Irina formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiţă şi încearcă să-i ofere tot ce este mai bun.

Răzvan Fodor: „Viața noastră de adulți, gata, s-a dus, s-a terminat”

Citeşte şi Răzvan Fodor, surprins cu o sexy-vedetă în timp ce soţia lui filmeză „America Express” FOTO

Actorul şi soţia sa Irina au împreună o fetiţă aproape adolescentă. Acesta le-a povestit prietenilor de pe reţelele de socializare că a ajuns la culmea disperării de când Diana a început şcoala, din cauza cheltuielilor mari.

„Ce vreau eu să vă spun… Bă, copilul este un dar de la Dumnezeu și pentru asta îi mulțumesc lui Doamne Doamne, mulțumesc. Să fii părinte este o binecuvântare, bravo, până aici 10. Bă frățică, din momentul în care copilul a intrat la școală… viața noastră de adulți, gata, s-a dus, s-a terminat. Adică, dacă ții la un pic de educație și vrei și matematică și un pic de română, și un pic de Cambridge, niște limbi străine, s-a terminat, nu mai ai ce să faci. Voi cum faceți?”, s-a plâns actorul pe reţelele de socializare.

Răzvan şi Irina sunt împreună de 14 ani și sunt căsătoriți de puțin de peste un deceniu.Actorul a povestit la emisiunea lui Dan Capatos cum şi-a întâlnit soţia.

„Eram în căutarea unei iubite. Ieșeam pur și simplu pe stradă. Am avut și blind date-uri, mă știa lumea de la televizor…  Până într-o zi, când am dat de ea. Jucam în Buftea la un serial și ea făcea figurație specială. Era studentă la jurnalism, dar mai făcea figurație ca să mai câștige un ban. Când am văzut-o mi-a căzut capul. Am terminat ziua de filmare și m-am dus la ea și i-am spus că dacă vrea o duc eu acasă. Și ea mi-a spus nu.

Ne-am reîntâlnit după multe luni. eu eram curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva. La prima întâlnire am văzut în geanta ei o carte.  Am crezut că nu e adevărat. Ne-am mai întâlnit o dată, de două ori, voiam doar să o ascult. Mereu apărea altă carte. Ea și acum are acceași problemă, ca să zic așa. În vacanțe trebuie să o lași în pace, are mereu cărți pe care le citește în câteva zile.

Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni. Și am văzut că are un umor gros. Și i-am zis că plec în India la final de an și că dacă vrea îi iau un bilet de avion. Și a venit cu mine și am făcut toată vacanța de o lună la picior. Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”, a povestit actorul la Antena Stars.

Citeşte şi Irina Fodor a izbucnit în lacrimi. Incredibil, ce i-a făcut soţul ei, Răzvan Fodor