Răzvan Fodor a făcut anunțul după 13 ani de căsnicie cu Irina Fodor: „Uneori simt că mă lupt cu morile de vânt”

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în 2007 și chiar dacă între ei este o diferență de 13 ani, s-au căsătorit după doar trei ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Diana.

25 sept. 2023, 00:36
Răzvan Fodor a făcut anunțul după 13 ani de căsnicie cu Irina Fodor: „Uneori simt că mă lupt cu morile de vânt”

Irina Fodor și Răzvan Fodor sunt împreună de ani buni. Se înțeleg de minune, se completează reciproc și au o familie cât se poate de frumoasă. Ce se întâmplă însă în spatele ușilor închise?

După 13 ani de căsnicie cu Irina Fodor, Răzvan Fodor a făcut anunțul

Recent, Irina Fodor și Răzvan Fodor au împlinit 13 ani de căsnicie. Cu această ocazie, prezentatoarea tv a ținut să îi transmită și o urare soțului său. El a făcut la rândul său o serie de dezvăluiri interesante.

În cadrul unui interviu pentru Unica, Răzvan Fodor a vorbit despre cum se înțelege cu Irina Fodor. Să nu uităm că între cei doi există o diferență de vârstă destul de mare, prezentatoarea tv fiind cu mult mai mică decât soțul ei.

Revenind, deci, cum se înțeleg cei doi? Răzvan Fodor spune că într-adevăr, există conflicte în relația de cuplu. De cele mai multe ori însă, cei doi soți se contrazic atunci când vine vorba de argumente.

După ce fiecare termină ce are de zis, spune prezentatorul tv, se revine la sentimente. În același timp, Răzvan Fodor a mai povestit că între el și Irina Fodor, orice tip de ceartă se termină foarte repede.

De la ce pornesc certurile dintre cei doi

Spre deosebire de alte cupluri, prezentatorul tv recunoaște că între cei doi nu există orgolii. Mai mult de atât, ambii sunt pacifiști, iar asta contează foarte mult într-o relație.

„La noi certurile sunt argument contra argument. Avem câteva minute de liniște apoi, încă un pic de argumente și revenim la sentimente. La noi se termină foarte repede cearta, pentru că suntem amândoi pacifiști, nu avem orgolii și vanități”, a povestit Răzvan Fodor, pentru Unica.

În același timp, prezentatorul tv a ajuns la concluzia că soția sa este polițista rea, iar el polițistul bun. Sunt momente în care e nevoie să dea multe explicații și simte că totul e degeaba.

 

De asemenea, când vine vorba de fiica lor, Diana, Răzvan Fodor și Irina Fodor încearcă să se impună amândoi atât cât pot. Iar cele mai multe ori le și iese ceea ce și-au propus.

„Cred că eu sunt polițistul bun și Irina polițista rea. Uneori mă impun când trebuie să îi explic ceva de mai multe ori, ca să înțeleagă. Uneori simt că mă lupt cu morile de vânt. Când mă impun, însă, încerc să-mi bat capul cum spun și de ce spun. Diana este un copil echilibrat și educat, docil, dar și cu personalitate”, a mai adăugat prezentatorul tv.

Pe asta puțini o știau: ce diferență de vârstă e între Răzvan și soția sa, Irina Fodor

Irina Fodor prezintă „America Express„, la Antena 1, unul dintre cele mai intense, emoționante, distractive, apreciate și urmărite reality show-uri din România.

Puți știu că între Irina Fodor și soțul ei, fostul solist de la trupa Krypton, e o diferență de vârstă destul de mare.

Frumoasa brunetă va împlini 35 de ani în acest an, în timp ce Răzvan are 48 de ani. Astfel, deși există o diferență de 13 ani între cei doi, acest lucru nu împiedică cele două vedete de televiziune să aibă o relație plină de satisfacții.

Răzvan Fodor și-a întâlnit iubirea pe vremea când aceasta era doar o studentă și făcea figurație pentru studiourile de la Buftea.

Momentele în care Răzvan Fodor pare mai tânăr decât soția sa, Irina Fodor

Actuala prezentatoare a America Express și Răzvan Fodor și-au jurat iubire veșnică în anul 2010, la trei ani de la începutul relație. De asemenea, la vârsta de 22 de ani, Irina Fodor a devenit mamă pentru prima dată, dăruindu-i cântărețului o fiică.

„Aseară îi spusesem lui Răzvan să nu-și uite buletinul și, odată ajunși la starea civilă, am constat că uitucă am fost eu.

Am făcut slalom prin București și am reușit să mă întorc la timp că să semnez actele și să devin Irina Fodor”, a declarat soția lui Răzvan, în trecut.

Răzvan Fodor este mai în vârstă decât Irina, însă de multe ori, solistul pare a fi cel mai tânăr.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina și de atunci nu am recuperat ce am pierdut. Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva.

Al meu, săracul, și-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să își aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Țeapă! Cel mai mișto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: Te rog să nu uiți să…”, a completat vedeta.

În 2020, Răzvan Fodor a câștigat Asia Express, alături de bucătarul Sorin Bontea. La acea vreme, Gina Pistol prezenta emisiunea.

Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan: „E greu să nu simţi schimbări”

Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan. Chiar dacă au fost departe unul de altul timp de cinci luni, căsnicia lor este la fel de solidă. Niciunuia dintre ei nu i-a fost ușor, dar fiind împreună de 14 ani au reușit să se cunoască extrem de bine și să depășească distanța fizică ce i-a separat cu brio.

Citeşte şi: Irina Fodor a început cu stângul în rolul de prezentatoare la Asia Express. Fanii au desființat-o: „Lipsită de empatie şi teatrală”

Se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum.

E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi.

S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, a declarat Irina Fodor pentru Okmagazine.ro.

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în 2007 și chiar dacă între ei este o diferență de 13 ani, s-au căsătorit după doar trei ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Diana.

Irina avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Ea făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Cei doi s-au plăcut reciproc, iar după prima ieșire s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.