Răzvan Fodor, replică tăioasă la adresa lui Dan Badea, care i-a imitat pe actor și pe Cabral, în mediul online: „Hai sictir!”

Răzvan Fodor a dat o replică tranșantă colegului, Dan Badea, după ce acesta i-a ironizat pe actor și pe Cabral, pe rețelele de socializare.

22 ian. 2022, 18:02
Răzvan Fodor, replică tăioasă la adresa lui Dan Badea, care i-a imitat pe actor și pe Cabral, în mediul online: „Hai sictir!”

Răzvan Fodor a dat o replică tranșantă lui Dan Badea, după ce acesta i-a ironizat pe el și pe Cabral, într-o postare pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor, secretele unui mariaj ca-n filme: „Eu sunt mai fătălău. Ea e tovărașa mea de pahar”

Răzvan Fodor și Cabral s-au plâns adesea de traficul din București, fapt ce i-a atras atenția lui Dan Badea, care e plecat în vacanță în Maldive alături de familie. Actorul de stand-up a încercat, așadar, să facă puțin haz de necaz de situația în care se află prietenii lui și s-a filmat în mijlocul oceanului, departe de agitația urbană:

„Frățiorilor, vă înțeleg cum e cu traficul, că și aici e plin. Deci e plin, nu se mai poate! E plin! Unde-au plecat mă? Băi, veniți mă, că e trafic! Să arăt în țară!”, le-a transmis Dan Badea colegilor săi.

Răzvan Fodor a reacționat imediat cu un simț al umorului neașteptat.

„Hai sictir!” scris imediat Fodor, atunci când a văzut videoclipul postat de actor.

Cabral a stat blocat în trafic timp de câteva ore din cauza aglomerației, apt ce l-a făcut să-și piardă răbdarea.

Cabral a postat pe pagina lui de Facebook o imagine în timp ce aștepta într-o coadă kilometrică, în drumul spre munte: „Șezătoarea de dimineață”, a scris Cabral, în dreptul imaginii pe care a ținut să o împărtășească și fanilor.

Fanii au reacționat imediat în comentarii, căci majoritatea au început să se amuze de situație și să îi dea sfaturi despre cum să-și ocupe timpul liber:

„Acum e momentul să-ți pui în ordine toate gândurile.”, a scris unul dintre urmăritori. „Ce?! Pe-ale mele le-am terminat demult, acum m-am apucat să pun ordine în gândurile vecinilor!”, i-a răspuns Cabral, pe Facebook.

Boala de care suferă Răzvan Fodor: „Am ajuns la spital, m-au pus direct pe pat şi mi-au spart venele”

Boala de care suferă Răzvan Fodor. Acesta se luptă de ceva timp cu astmul, boala cu care a învăţat să trăiască. Actorul a mărturisit faptul că boala l-a făcut să trăiască situaţii limită din care nu a crezut că va scăpa cu bine. Mai exact, de câteva ore acesta a ajuns pe mâinile medicilor de urgenţă cu saturația chiar mai mică de 70.

Răzvan Fodor, detalii picante din relația cu soția. Cum a cunoscut-o pe Irina și de ce l-a respins prima dată

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise.

Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…”, a povestit Răzvan Fodor într-un podcast.