De ce a fost aleasă, de fapt, Irina Fodor să prezinte America Express. Gina Pistol s-ar enerva dacă ar auzi asta

Filmările sezonului 5 de la Asia Express sunt pe care să înceapă. Aventura se va desfășura de această dată în America de Sud, tocmai de aceea va purta denumirea de America Express. Nici de data aceasta, celebra emisiune de la Antena 1 nu va fi prezentată de Gina Pistol. Iată care este motivul.

25 mai 2022, 20:11
De ce a fost aleasă, de fapt, Irina Fodor să prezinte America Express. Gina Pistol s-ar enerva dacă ar auzi asta

Așa cum probabil știe fiecare fan al emisiunii, Gina Pistol este cea care a prezentat primele trei sezoane ale emisiunii și era de așteptat ca aceasta să se întoarcă pe micile ecrane, dar iată că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Motivul din cauza căruia Gina Pistol a fost înlocuită la America Express de Irina Fodor

Irina Fodor a fost aleasă se prezinte sezonul anterior de la Asia Express, cel cu numărul 4, deoarece Gina Pistol a fost nevoită să rămână acasă pentru a avea grijă de fiica sa și a lui Smiley, născută în mai 2021. Deși fanii sperau să o revadă pe blondină, acest lucru nu se va întâmpla.

Zvonurile potrivit cărora Gina Pistol ar reveni pe micile ecrane au început să circule în mediul online, dar potrivit unui comunicat de presă oferit de Antena 1, Irina Fodor este prezentatoarea oficială de la America Express.

Citește și: Asia Express schimbă continentul! Unde va fi filmat sezonul 5 şi cum se va numi show-ul de la Antena 1

Se pare că, scriu jurnaliștii de la cancan, principalul motiv care stă în spatele acestei decizii luate de producătorii emisiunii America Express este faptul că Irina Fodor s-a potrivit prea bine în acest rol.

Oamenii au fost impresionați de carisma și de atitudinea Irinei Fodor, care debordează de fericire în fiecare moment. Mai mult decât atât, se pare că vedeta a reușit să creeze o legătură specială cu toți foștii concurenți din sezonul trecut, iar asta s-a văzut cu ochiul liber.

Concurenții de la America Express au plecat, azi, în aventura vieții lor

Concurenții America Express s-au îmbarcat deja în aventura vieții lor și au plecat către Mexic, unde vor porni pe Drumul Aurului. Entuziasmați, obosiți, plini de emoții, așa arată pasagerii de pe Aeroportul Henri Coandă, căci nici nu au idee ce-i așteaptă la aterizare.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în America Express.

Concurenții abia așteaptă să înceapă aventura, după cum chiar ei spun: „Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, spune celebrul jurat de la Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Bordea şi-a dat demisia de la XNS. Dan Capatos l-a dat de gol: „Va participa la Asia Express”

La America Express vor participa următoarele 9 echipe:

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
Cătălin Bordea și Nelu Cortea
Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
Andreea Antonescu și Andreea Bălan
Jean Gavril și Dinu
Bruja și Pufeh
Larisa Iordache și Diana Bulimar
Bie Adam și Mihaela Adam
Puya și Melinda