Răzvan Lucescu a vorbit în premieră despre accidentul în care o fată de 23 de ani a murit: „Ne-a urmărit toată viaţa. Pe soţia mea a distrus-o”

Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a vorbit pentru prima dată despre un episod negru din viaţa sa, un tragic accident în care o fată de doar 23 de ani şi-a pierdut viaţa.

17 ian. 2022, 11:42
Răzvan Lucescu a vorbit în premieră despre accidentul în care o fată de 23 de ani a murit: „Ne-a urmărit toată viaţa. Pe soţia mea a distrus-o”

Invitat în emisiunea „40 de întrebări”, prezentată la Kanal D de Denise Rifai, Răzvan Lucescu a rememorat accidentul din 1991, dar şi consecinţele pe care acesta le-a avut asupra vieţii sale şi a familiei.

În 1991, o tânără de 23 ani a murit, fiind izbită de autovehiculul condus de soția antrenorului, Ana Maria, autorităţile concluzionând că victima a traversat neregulamentar.

„Ne-a urmărit toată viața acel accident! Pe soția mea a distrus-o! Am încercat să fiu tot timpul aproape de ea, am încercat să o susțin total, să o ajut să treaca peste.

Îmi dau seama cât de cumplit a fost pentru familia care și-a pierdut copilul. Sunt lucruri pe care nu le poți repara, n-ai cum să dai timpul înapoi. Trebuie să mergi cu ele toată viața înainte”, a declarat Lucescu.

Răzvan Lucescu, acuzat că ar fi condus băut şi fără permis

Evenimentul Zilei făcea în 2012 o dezvăluire cutremurătoare din viaţa lui Răzvan Lucescu. Antrenorul Rapidului era acuzat de un bărbat că în 1991 a dat cu maşina peste fiica lui de 23 de ani, Georgica Miu. Răzvan Lucescu și soția lui, Ana, fuseseră la ziua lui Vicențiu Iorgulescu și se îndreptau spre casă.

„În dimineaţa zilei de 16 septembrie 1991, în jurul orei 6:30, o fată de 23 de ani traversa DN 1 cu intenţia de a merge la serviciu. Un bolid care se întorcea în Bucureşti rulând cu 103 kilometri la oră prin localitate a spulberat-o. Impactul a fost nimicitor. Fata a zburat zeci de metri, neavând nicio şansă de salvare”, au descris jurnaliştii de la EVZ  contextul în care s-ar fi produs accidentul din Otopeni. Răzvan avea pe atunci 22 de ani.

Lincu Miu, părintele tinerei care și-a pierdut viața, era convins că fostul selecţioner e vinovat de ucidere din culpă.

„Lucescu Răzvan a fost la volan. Martorii l-au văzut, a sărit de la volan şi a lăsat-o pe nevastă-sa. S-a dat jos pentru că el n-avea nici permis, era şi băut”, a spus lavremea respectivă tatăl victimei, potrivit Gsp.

Răzvan Lucescu a negat la vremea respectivă toate acuzațiile.

Procurorii au dispus neînceperea urmării penale împotriva lui Răzvan Lucescu, care pe atunci era portar la Sportul Studenţesc. Autoritățile au conchis că vinovată în totalitate era victima, pentru că traversa neregulamentar, iar la volan era soția lui Răzvan.

Citeşte şi: Otilia Bilionera, probleme la Survivor România 2022. Medicii i-au interzis să intre la prima probă