Răzvan Lucescu, dat afară de la Al Hilal. Anunţ de ultimă oră în presa din Arabia Saudită

Răzvan Lucescu, 51 de ani, ar fi fost demis de la Al Hilal, scrie presa saudită, după ce echipa românului a suferit o nouă înfrângere, 2-3 cu Abha, echipă de pe locul 7.

04 feb. 2021, 23:13
Răzvan Lucescu, dat afară de la Al Hilal. Anunţ de ultimă oră în presa din Arabia Saudită

Răzvan Lucescu traversează cea mai complicată perioadă de când se află la Al Hilal. Campioana din Arabia Saudită a bifat o singură victorie în ultimele șapte meciuri oficiale, iar postul românului este în pericol.

Răzvan Lucescu, demis de la Al Hilal

Patrick Meehan Nader, jurnalist apropiat de clubul Al Hilal, susține că antrenorul român a fost demis, în urma ședinței din această seară, scrie GSP. Clubul saudit ar fi ales deja înlocuitorul, pe Sami Al-Jaber, o fosta glorie a lui Al Hilal. Conducerea lui Al-Hilal a convocat o întâlnire de urgență cu Razvan Lucescu și staff-ul acestuia, chiar în vestiarele Stadionului „Al-Malaz”.

Eșecul din Supercupa Arabiei Saudite, unde Al Hilal a fost spulberată de Al Nasr Riad, 0-3, a lăsat urme adânci pentru trupa lui Răzvan Lucescu. Joi, fosta campioană a Asiei a cedat pe teren propriu cu Abha, într-una dintre cele mai mari surprize ale sezolui. Al Hilal conducea cu 2-1 în minutul 75, însă finalul a fost unul de coșmar pentru băieții lui Răzvan Lucescu, care au primit lovitura decisivă în cel de-al șaptelea minut al prelungirilor.

Răzvan Lucescu, mărturisire îngrozitoare: „Tata simţea că se duce! Se pierdea ca om”

„Enormal ca antrenorul să fie sub presiune când nu-s rezultate. Însă atâta poate acum echipa, în condițiile absențelor din lot! În toate meciurile recente meritam victoria, dar avem ghinion. Și azi două faze la limită au fost judecate în favoarea adversarilor”, spunea recent Răzvan Lucescu.