Răzvan Lucescu, declaraţie SURPRINZĂTOARE: Plecarea lui Reghecampf face bine Stelei

Antrenorul echipei Petrolul, Răzvan Lucescu, a declarat la Dolce Sport că Steaua ar putea beneficia după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

25 mai 2014, 20:23
Răzvan Lucescu, declaraţie SURPRINZĂTOARE: Plecarea lui Reghecampf face bine Stelei

„Steaua a dominat fotbalul românesc în acești doi ani. A avut un parcurs de excepție în cupele europene în primul an al lui Reghecampf. O schimbare poate avea efect negativ. Pe de altă parte, dacă ne gândim că au avut succes în acești doi  ani,e posibil să se fi ajuns la o oarecare lipsă de motivație și o astfel de schimbare poate avea un efect pozitiv.

Pot veni oameni noi, se pot reîncărca bateriile. Pot veni oameni noi, cu idei noi. Va fi o luptă interesantă.

Citeşte şi Lovitură TERIBILĂ pentru Steaua. KO de la REGHECAMPF

Rămâne Steaua în luptă, Astra, Petrolul, aș adăuga CFR Cluj, nu știu ce se va întâmpla cu Dinamo. Sunt echipe care pot profita de o anumită conjunctură.

Noi, la Petrolul, trebuie să avem o organizare foarte bună. Așa putem compensa lipsa de experiență pe care o avem față de Steaua

Nu contează că a venit Reghecampf sau că a plecat Reghecampf, nu contează că a plecat x şi a venit y. Steaua are un lot, nu a plecat nimeni. Poţi să vii să zici că e criză la Steaua când te trezeşti în iunie, la reunire, că ai 12 jucători şi trebuie să alergi să aduci alţii”, a spus Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

Citeşte şi Reghecampf poate lua 17 MILIOANE DE EURO în DOI ANI la Al Hilal