Răzvan Lucescu, OUT de la PAOK. Şoc în Grecia: cine va plăti clauza de reziliere de 2 MILIOANE DE EURO

Răzvan Lucescu, 50 de ani, a anunțat conducerea lui PAOK Salonic, clubul din Grecia alături de care a luat titlul și Cupa, că renunță la contract și că pleacă în zona arabă, de unde a primit o ofertă fabuloasă.

28 iun. 2019, 16:46
Răzvan Lucescu, OUT de la PAOK. Şoc în Grecia: cine va plăti clauza de reziliere de 2 MILIOANE DE EURO

Răzvan Lucescu a avut un sezon extraordinar, în care câștigase titlul și Cupa Greciei, apoi își prelungise contractul cu alb-negrii până în 2021.

Presa din Grecia aflase, cu o lună în urmă, că tehnicianul român s-a înțeles cu Ivan Saavidis pentru un nou contract. Actualul contract al lui Răzvan Lucescu cu PAOK expira în 2020, iar noua înțelegere îi aducea o „creștere semnificativă a salariului” scria presa elenă. Contractul pe care îl avea în acest moment îi aduce lui Răzvan Lucescu aproximativ 400.000 de euro.

Răzvan Lucescu, performanţă ISTORICĂ în Grecia. A bătut două recorduri vechi de 55 DE ANI

Răzvan Lucescu a avut o discuție cu patronul Ivan Savvidis și l-a anunțat că pleacă de la PAOK. Potrivit ziariștilor eleni, citati de GSP, ținta ar fi Arabia Saudită, mai precis clubul Al Hilal. Şeicii vor achita clauza de reziliere, de două milioane de euro şi îi vor plăti românului un salariu anual de 4 milioane de dolari!