Răzvan Lucescu recunoaşte meritul jucătorilor de la Pandurii Târgu Jiu

Tehnicianul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat după înfrângerea, cu scorul de 3-0, din meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, că gazdele au meritat victoria şi i-au depăşit pe rapidişti la toate duelurile unu contra unu, informează Mediafax.
Romania TV
26 nov. 2011, 18:02
Răzvan Lucescu recunoaşte meritul jucătorilor de la Pandurii Târgu Jiu

„Cuvinte multe nu sunt de spus, e un 3-0 indiscutabil primit de la o echipă Pandurii care a meritat victoria. A avut o atitudine corectă de presing agresiv în sens pozitiv, a ştiut să gestioneze foarte bine momentul primului gol, lucru care pe noi ne-a destabilizat şi nu am avut forţa să reacţionam ca data trecută. Ei au insistat şi ne-au supus unei presiuni mari, iar victoria lor este categorică şi absolut meritată. Este de avut o discuţie foarte serioasă cu grupul în general şi întoarsă acea atitudine pe care am văzut-o la ultimele jocuri în una corectă, cu o motivaţie şi cu spirit de luptă. Pentru că astăzi au dispărut pur şi simplu spiritul de luptă şi dorinţa de a întoarce rezultatul. Toate contactele individuale au fost ale adversarului şi cu uşurinţă am fost depăşiţi în toate duelurile unu contra unu”, a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu consideră că Rapid a avut un început de joc bun. „Din punctul meu de vedere am avut un început de joc destul de bun până la acel moment când am făcut o greşeală şi am pierdut mingea la centrul terenului şi nu ne-am repliat cum ar fi trebuit. Şi asta constat că se întâmplă a doua oară în decurs de cinci zile şi nu am mai avut acea rapiditate în a ne întoarce şi de a ne bloca adversarii s-a ajuns la acel fault de 11 metri, iar de acolo pentru noi a fost doar un joc în cădere liberă, iar pe Pandurii i-a dus la acel 3-0 absolut meritat”, a menţionat el.

Lucescu a precizat că jocul a fost caracterizat de o echipă foarte bună, Pandurii, şi de o echipă care a jucat slab, Rapid. „Nu pot comenta decât accidentarea lui Herea care nu a fost sancţionată nici măcar cu un cartonaş galben. În rest se întâmplă să mai fie greşeli de arbitraj normale, le acceptăm, suntem oameni. O dată s-a greşit în favoarea ta altă dată a adversarului, dar nu acesta e ceea ce caracterizează jocul. Nu cred că e vorba de lipsa de pregătire fizică pentru că şi la 3-0 s-a alergat cred mai degrabă că este vorba de o oboseală mentală care s-a acumulat şi ca urmare a jocurilor disputate dar şi ca urmare a presiunii cauzate de lupta pentru campionat şi pe toate cele trei fronturi. Este o constatare, nu este un alibi sau o scuză, pentru că nimeni nu se gândeşte să fie la o echipă şi să facă doar act de prezenţă acolo”, a mai spus el.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Vranjes ’15 (penalti) şi Batin ’34, ’65.

În minutul 57, antrenorul Răzvan Lucescu a fost trimis în tribună.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Top 5 zodii cu o vară de vis. Le așteaptă doar zile bune
Capital.ro
NOUL ORDIN de la Uniunea Europeană. Va fi OBLIGATORIU și în România
Playtech.ro
SCANDAL! Iulia Vântur s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC au scăpat pe internet, Salman Khan le vrea ȘTERSE!
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră! Guvernul a stabilit noua formulă de calcul pentru salariul minim
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Informații de ultimă oră despre Kate Middleton. Anunțul făcut de Palat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Surpriza anului la Pro TV! S-au sărutat și s-au logodit la Survivor All Stars. Avem imaginile!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
ANUNȚ TRAGIC în această dimineață. Un celebru sportiv A MURIT la doar 48 de ani
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Nașterea în luna septembrie și conversațiile cu câinele tău pot indica un nivel mai ridicat de inteligență, sugerează un nou studiu american
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'