Răzvan Lucescu s-a vindecat de coronavirus. Sâmbătă el îşi va conduce echipa în finala Cupei Regelui

Antrenorul echipei Al Hilal, Răzvan Lucescu, s-a vindecat de Covid-19, informează presa saudită. Acesta a stat timp de opt zile la izolare, în intervalul scurs el ratând un meci al formaţiei sale

24 nov. 2020, 21:29
Răzvan Lucescu s-a vindecat de coronavirus. Sâmbătă el îşi va conduce echipa în finala Cupei Regelui

Răzvan Lucescu a ieşit negativ la ultimele teste pentru noul coronavirus efectuate şi va fi prezent, începând de joi, la antrenamentele formaţiei sale, potrivit publicaţiei dawriplus.com, citată de News.ro.

Antrenorul român va putea sta pe banca echipei Al Hilal la meciul de sâmbătă, de la ora 18.45, cu Al Nassr, din finala Cupei Regelui.

Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, la 16 noiembrie, şi a fost plasat în izolare.

Din acest motiv, el nu a fost prezent la meciul de luni, tot cu Al Nassr, din campionat, încheiat cu scorul de 2-0 pentru Al Hilal. În perioada de izolare, Răzvan Lucescu nu a rupt definitiv legătura cu echipa lui. Arabii au instalat monitoare în vestiar, iar românul a putut comunica cu jucătorii lui. După disputarea primelor cinci runde ale campionatului din Arabia Saudită, Al Hilal este lider, cu 13 puncte.

Lucescu jr. este antrenorul lui Al Hilal din iunie 2019, iar până acum a câştigat cu această echipă Liga Campionilor Asiei și titlul de campion al Arabiei Saudite.

Totuşi, toamna aceasta, pe 23 septembrie, ​Confederaţia Asiatică de Fotbal a anunţat că Al Hilal a fost retrasă din Liga Campionilor Asiei şi rezultatele i-au fost anulate, deoarece nu a putut prezenta un număr suficient de jucători pentru meciul cu Shabab Al Ahli Dubai.