Răzvan Lucescu: Sunt foarte mulţumit că tata nu mai e selecţionerul Turciei, nu l-am simţit niciodată fericit

Antrenorul Răzvan Lucescu a afirmat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă, că nu e deloc trist din cauza faptului că tatăl său, Mircea Lucescu, şi-a reziliat contractul cu federaţia turcă, pentru că nu l-a simţit fericit ca selecţioner al naţionalei Turciei.

11 feb. 2019, 18:14
Răzvan Lucescu: Sunt foarte mulţumit că tata nu mai e selecţionerul Turciei, nu l-am simţit niciodată fericit

Personal nu sunt deloc trist, eu sunt chiar foarte mulţumit pentru el. Pentru că eu nu l-am văzut deloc în această postură, este o situaţie pe care nu o poţi controla, ca antrenor al echipei naţionale depinzi foarte multe lucruri, de conjunctură. Nu eşti acolo pe teren, iar el a fost obişnuit să fie pe teren, să transmită ideile lui şi să educe jucătorii pe care îi avea. Eu la echipa naţională nu l-am simţit niciodată ca fiind fericit. Unde îl văd? Cred că ar trebui să îl întrebaţi pe el, habar nu am, aseară am vorbit puţin cu el, mi-a explicat ce s-a întâmplat şi i-am spus că a fost cea mai înţeleaptă decizie„, a spus Răzvan Lucescu.

Tehnicianul echipei PAOK Salonic nu a dorit să comenteze diferendul existent între tatăl său şi antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, cu care a colaborat la Rapid: „Eu nu am timp să pierd vremea cu astfel de treburi, dacă alţii au, e treaba lor„.

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat, luni, pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu selecţionerul Mircea Lucescu, de comun acord cu acesta.