Răzvan Marin, primul tricolor ajuns în cantonamentul de la Mogoşoaia. Se pregăteşte singur pentru meciul cu Danemarca VIDEO

Pe 26 martie, ora 21.45, pe Cluj Arena, reprezentativa României întâlnește Danemarca într-un meci contând pentru preliminariile Campionatului Mondial 2018.

15 mart. 2017, 15:39
Răzvan Marin, primul tricolor ajuns în cantonamentul de la Mogoşoaia. Se pregăteşte singur pentru meciul cu Danemarca VIDEO

Înaintea reunirii întregului lot, programată luni, 20 martie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în cantonament și-a făcut deja apariția primul tricolor.

Mijlocașul lui Standard Liege, Răzvan Marin, a încheiat sezonul regular în Belgia și, profitând de pauza până la începerea play-off-ului/play-out-ului, a venit deja în România.

Citeşte şi Convocare de urgenţă la naţională, pentru meciul cu Danemarca. Christoph Daum a chemat un jucător din Cecenia

Internaționalul nostru s-a pregătit la Mogoșoaia împreună cu antrenorul secund al echipei naționale, Rudi Verkempinck. Antrenamentul individual i-a testat rezistența, dar și execuțiile sub presiunea timpului.

Răzvan Marin le-a transmis și un mesaj suporterilor naționalei: ”Sunt pregătit de meciul cu Danemarca! Fiți alături de noi, împreună vom învinge! Hai România!”.