Răzvan Munteanu ar fi lăsat-o fără economii pe Delia, investind în cryptomonede. Ce alte „victime” ar mai fi făcut afaceristul

Răzvan Munteanu ar fi lăsat-o fără economii pe Delia, investind în cryptomonede. Afaceristul a căpătat notorietate în zona investițiilor în cryptomonede, fiind supranumit ”Mister Crypto”. Astfel, el i-ar fi convins pe mulți oameni înstăriți să investească sume mari de bani.

25 iun. 2022, 08:33
Răzvan Munteanu ar fi lăsat-o fără economii pe Delia, investind în cryptomonede. Ce alte „victime” ar mai fi făcut afaceristul
Răzvan Munteanu ar fi lăsat-o fără economii pe Delia

Răzvan Munteanu ar fi lăsat-o fără economii pe Delia. Artista uimea pe toată lumea în momentul în care a făcut o postare, pe un story, la adresa soțului ei, Răzvan Munteanu.

Citeşte şi: Delia face dezvăluiri uluitoare despre abuzurile din liceu. „Nu bat câmpii o secundă. Nu mai pot tolera glumele sexuale”

Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că, dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini? …

Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, a dezvăluit Delia.

Se pare că soțul ei, Răzvan, ar fi investit mare parte din economiile familiei, adică banii câștigați de Delia din concerte și alte contracte… în cryptomonede! A apărut criza, iar investițiile masive s-au evaporat, scrie Cancan.ro.

Răzvan Munteanu ar fi lăsat-o fără economii pe Delia

Soţul Deliei și-a făcut apariția pe piața cryptomonedelor şi ar fi avut un uriaş succes, astfel, prin oraș, s-a dus vorba că Răzvan a făcut munți de bani din manipularea monedelor virtuale.

El însuși dădea lecții pe social media, se dădea un fel de “guru” al păcălelii crypto… Și că nu doar specularea cotațiilor acestora l-ar fi îmbogățit, ci și proiectele speciale pe care le-a dezvoltat în lumea virtuală.

Răzvan Munteanu ar fi demarat un proiect, numit ”Humans”, care, în fază incipientă, a ”explodat” fix cum visa. Cine a investit puțin s-a trezit peste noapte cu sume fabuloase. Singura problemă pentru aceștia ar fi fost că nu le era permis să scoată decât 10% din profit, o dată la trei luni. După un timp și proiectul acesta s-ar fi dus mult în jos.

Piața crypto a intrat în colaps, iar mulți dintre banii investiți s-au volatilizat. Soțul Deliei a devenit, dintr-un ”guru”, principalul vinovat pentru investițiile ratate.

Mulți dintre cei care au pierdut pe mâna lui Răzvan l-ar fi amenințat cu poliția, doar că, legal, n-ar exista niciun argument. Așa ar fi mărturisit Răzvan, care s-ar fi disculpat arătând că el nu a obligat pe nimeni, ci le-a lăsat libertatea de a miza cât și cum consideră.

Un milionar elvețian care are afaceri de zeci de milioane de euro în imobiliare, dar și în industria pentru adulți, ar fi băgat și el chiar puțin peste un milion de euro în proiectul lui Munteanu. Iar elvețianul nu ar fi decât unul dintre numele de pe lunga listă de păgubiți.