Delia Matache, mesaj dur pentru cei care-i critică stilul vestimentar! “Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime”

Delia Matache a răbufnit în mediul online. Cântăreața a fost indignată de percepția pe care oamenii o au asupra stilului vestimentar pe care îl abordează. Artista a transmis un mesaj dur celor care o critică.

17 mart. 2022, 21:32
Delia Matache, mesaj dur pentru cei care-i critică stilul vestimentar! “Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime”

Sătulă să fie criticată pentru stilul vestimentar pe care-l abordează, Delia Matache a răbufnit în mediul online. Pesemne că nu mai îndurat valul de critici, artista a transmis un mesaj dur celor care o blamează.

Delia Matache, mesaj dur pentru cei care-i critică stilul vestimentar!

CITEȘTE ȘI: Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Ce piesă celebră au interpretat VIDEO„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.”

, a transmis de Delia Matache, pe Instagram.

Delia nu ştie câţi bani câştigă la Antena 1

CITEȘTE ȘI: Delia se retrage din muzică? Dezvăluirile artistei: „Mi-am dat seama cum e să fii om normal și e plăcut”

Multă lume spune că succesul Deliei s-ar datora, în bună măsură, și soțului ei, Răzvan Munteanu. Cântăreața recunoaște sprijinul pe care îl primește din partea celui cu care este căsătorită, deoarece Răzvan este un om care se pricepe foarte bine la cifre. Artista confirmă că soțul cunoaște mult mai bine sumele pe care ea le încasează din televiziune.

Eu nu știam ce contracte am la «iUmor» și la «X Factor», eu nu știam ce bani iau, în continuare nu știu! Am aflat și am uitat! Cineva trebuie să știe cumva, ar fi ciudat să nu știe nimeni! Dacă ar fi să aleg, nu m-aș retrage din niciuna, pentru că sunt legată de ambele! “, a dezvăluit Delia în podcastul lui Codin Maticiuc.

Se retrage din muzică?

Este una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste din România, însă asta a venit la pachet cu unele dezavantaje. A mărturisit că nu a ştiut ce înseamnă să ai o rutină liniștită și normală, iar în weekend să dormi în patul tău de acasă.

Delia spune că nu ar putea renunța la doar la o serie de concerte și să diminueze volumul de muncă, pentru că oamenii din echipă au și ei nevoie de banii și de salarii, iar în spatele trupei sale este o întreagă echipă tehnică, la care se adaugă tour managerii, agenții și artiștii care fac balcking vocals.

„Aș face cât mai puține și mi-aș lua timp pentru mine și aș stoarce timpul ăla exact cu ce vreau să îmi bucur inimioara (…) Aș cuceri munții, m-aș plimba în toată lumea (…) Vreau să îmi trăiesc viața frumoasă.

Cu ajutorul pandemiei mi-am dat seama ce înseamnă să fii om normal și e plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării, e plăcut să ai o rutină normală și sănătoasă.

 
Faptul că ai o rutină de artist, ești un artist de succes și ești chemat tot timpul în turnee prin țară, te șubrezește. Tu ai tot anul ocupat, nu ai cum să fii așa! Omul nu e construit să trăiască așa, în mașină!”, a spus Delia în podcastul lui Codin Maticiuc.