Răzvan Raţ, dublă în campionatul Greciei

Fundaşul român Răzvan Raţ a reuşit primele sale goluri pentru echipa PAOK Salonic, duminică, în meciul câştigat cu scorul de 4-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei OFI Creta, antrenată de italianul Gennaro Gattuso, în cadrul etapei a cincea a campionatului de fotbal al Greciei.

29 sept. 2014, 05:58
Răzvan Raţ, dublă în campionatul Greciei

Răzvan Raţ a deschis scorul în minutul 2 şi a marcat apoi golul de 3-0, în min. 44, din lovitură liberă, celelalte reuşite ale formaţiei din Salonic fiind semnate de Robert Mak (27) şi Stefanos Athanasiadis (45).

PAOK, la care Raţ a jucat tot meciul, este noul lider al clasamentului, cu 13 puncte, campioana Olympiakos Pireu fiind învinsă runda aceasta de Atromitos cu scorul de 1-0, un debut cu dreptul pentru antrenorul portughez Ricardo Sa Pinto.

Dorin Goian a fost integralist la Asteras Tripolis, care s-a impus cu 1-0 la Platanias, iar Răzvan Lucescu a debutat cu un egal pe banca lui Xanthi, 1-1 la Panionios.

În clasament, PAOK Salonic e lider cu 13 puncte, urmată de Veria, 12 puncte, Atromitos Athinon, 10 p, Kerkyra, 10 p, Panathinaikos, 10 p, Olympiakos Pireu, 10 p, Asteras Tripolis, 9 p, etc. Xanthi e pe locul 10, cu 6 p.

 

Vezi golurile AICI