Răzvan și Irina Fodor trăiesc într-o casă ca în filme. Iată cum arată vila cu două etaje

Răzvan și Irina Fodor reprezintă unul dintre cele mai stabile cupluri din industria showbizului. Căsătoriți din 2010, împreună cu fiica lor, Diana, formează o familie fericită. Iată cum arată vila de lux pe care au construit-o cu greu.

07 mart. 2024, 10:49

Răzvan și Irina Fodor sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea showbizului. S-au căsătorit în 2010 și, alături de fiica lor Diana, formează o familie fericită. Locuiesc într-o splendidă casă cu două etaje, situată în apropierea Bucureștiului, pe care au amenajat-o după propriul lor gust.

Citește și: De ce Biblia nu le interzice, de fapt, femeilor să intre în biserică atunci când sunt pe stop! Părintele Pimen Vlad dezvăluie adevărul de la care foarte mulți duhovnici s-au dezis: ”Nu există așa ceva”

Înainte de a se muta în casa actuală, în 2016, cei doi locuiau în apartamentul de burlac al lui Răzvan Fodor din Berceni. Dar acum opt ani au reușit să-și realizeze visul, chiar înainte ca lucrările să fie complet finalizate, astfel că au trebuit să împartă spațiul cu muncitorii o perioadă. Cu toate acestea, acum că locuința lor este gata, se simt extrem de mândri de rezultate, considerând-o un adevărat refugiu al liniștii.

Construcția casei lor a început de la zero, permițându-le să o personalizeze în totalitate. Ei înșiși s-au ocupat de amenajarea ei, iar rezultatul a depășit cu mult așteptările. Casa, situată în Popești Leordeni, este impresionantă, cu două etaje și o grădină spațioasă. Are șapte camere, o terasă minunată și o curte interioară mare, în care au plantat mulți copaci și flori, având un măslin ca element central al grădinii.

La parter se află un living generos, locul de relaxare al întregii familii, și o bucătărie spațioasă, unde Răzvan își demonstrează abilitățile culinare. La primul etaj se găsesc dormitorul matrimonial și camera fiicei lor, Diana, iar restul casei include camere de oaspeți, mansardă și spații de relaxare.

Fără a apela la ajutorul unui designer, Irina și Răzvan și-au creat locuința așa cum și-au dorit, demonstrând o mare încredere în propriile gusturi și abilități.

Citește și: Carmen Brumă aruncă bomba! Tipul de grăsime care trebuie evitat de femei. Majoritatea nu știu că a fost interzis de UE. ”E bine să îl eviți!”