Răzvan Simion a făcut-o PRAF pe Lidia Buble: „Nu vreau să o mai prind în viaţa ei aici”. Ce s-a întâmplat după acel moment

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt un cuplu de aproape doi ani, însă puţini ştiu cum a început relaţia lor. Acum "matinalul" de la 'Neaţa o trezeşte pe Lidia cu micul dejun la pat, însă când s-au cunoscut cântăreaţa nu i-a făcut o impresie prea bună. Mai mult, Răzvan chiar a desfiinţat-o pe Lidia Buble, despre care a crezut că a împrumutat numele mult mai celebrului Michael Buble, aşa că a legitimat-o pentru a avea dovada.

RomaniaTV.net
01 iun. 2017, 16:03
Răzvan Simion a făcut-o PRAF pe Lidia Buble: „Nu vreau să o mai prind în viaţa ei aici”. Ce s-a întâmplat după acel moment

Relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion a uimit pe toată lumea în urmă cu doi ani, când s-a aflat că erau împreună, deşi prezentatorul TV era căsătorit cu Diana, cu care are şi doi copii. Mulţi s-au grăbit să-i judece pe amândoi, dar au reuşit să treacă peste toate criticile şi cuvintele grele, iar recent chiar s-au logodit.

Puţini ştiu, însă, că Lidia nu prea l-a impresionat pe Răzvan la prima vedere. Ba din contră! El a povestit pentru revista Viva! cum a decurs prima întâlnire cu solista căreia acum îi duce micul dejun la pat dimineaţa.

„La mine în emisiune debutează foarte mulți, gândește-te că eu am 280 de ediții pe an, șase invitați pe zi. Ea era încă o fată blondă care cântă, speriată de bombe. Noi ne băteam să găsim niște bilete la un concert al lui Michael Buble în perioada aceea, deci când am și văzut că o cheamă Lidia Buble mi-am zis: «Pe bune? Perfect, și pe mine mă cheamă Clapton!». S-a așezat pe canapea și am întrebat-o: «Ia zi, ce e cu moda asta?». Mi-e explicat că așa o cheamă pe ea. «Ia dă buletinul!». Și ea a cerut geanta din culise. Ce om își lasă geanta abandonată?! Și acum face la fel, își lasă pe unde apucă geanta cu telefoanele, banii. I-am văzut buletinul, am rezolvat problema cu numele. Dar nu aveam cu cine să vorbesc, era stană de piatră, încremenise acolo. N-ai înțeles, era sfinxul! Eu întrebam, eu răspundeam. Am văzut că fata e ceea ce se numește «praf, nenică!», i-am zis: «Mulțumim, vă sunăm noi pe fix!» și i-am transmis băiatului care se ocupă de invitați că nu vreau să o mai prind pe asta în viața ei aici. A fost un dezastru. Una pe care o chema Lidia Buble, care nu vorbea”, a spus prezentatorul.