Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana: „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Cu ocazia zilei sale de naştere, prezentatorul de Neaţa cu Răzvan şi Dani a plecat într-o vacanţă, alături de iubita lui, Daliana. Aceasta a filmat surpriza pe care a pregătit-o vedetei de la Antena 1.

08 aug. 2022, 22:05
Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana: „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”
Răzvan Simion a împlinit 42 de ani

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Prezentatorul matinalului de la Antenă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana, de profesie arhitect. Cei doi au ales să meargă în Marrakech, Maroc, pentru a sărbători ziua de naştere a bărbatului.

Citeşte şi: Fosta soție a lui Răzvan Simion este în doliu. Diana nu își poate reveni din șoc

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani

Daliana i-a pregătit iubitului ei un cadru demn de filmele de dragoste, așteptându-l cu petale de trandafiri, șampanie rafinată și un tort delicios. Mai mult, i-a transmis și un mesaj emoționant, pe rețelele sociale: „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele! La mulți ani!”.

Nu doar jumătatea lui a ținut să-i ureze numai cuvinte frumoase, ci și copiii lui Răzvan, colegii, prietenii și alți apropiați. „La mulți, mulți ani, om! Să fii cel mai fericit! Toate zilele să-ți fie cu soare„, i-a scris Ramona Olaru, colega lui de pe platourile emisiunii.

Cu ce probleme se confruntă Răzvan Simion

Se pare că prezentatorul este dependent de o pastilă, care îi dă o stare de bine, ba chiar îi înlătură şi senzaţia de foame. Pe lângă asta, Răzvan abordează și problema zodiacului, invocând faptul că se teme că astrele îi sunt potrivnice, motiv pentru care nici efectul pastilei minune nu mai este imbatabil.

Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră, care mă revigorează, este o vitamină ce îmi dă așa o stare de bine. Acum, că mi-ai zis la zodie că nu o să-mi meargă bine, o să iau pastila degeaba. Eu sunt super influențabil, dacă îmi zici că îmi merge rău, așa o să-mi meargă. Ce o fi în pastilele astea de le iau? Nici nu mă supăr, nici nu mi-e foame. Repet, una dintre ele este albastră”, a transmis Răzvan Simion, la Antena 1.