Fosta soție a lui Răzvan Simion este în doliu. Diana nu își poate reveni din șoc

Fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana, este în doliu. A suferit o mare pierdere, zilele trecute și acum nu își poate reveni din șoc.

07 iun. 2022, 20:25
Fosta soție a lui Răzvan Simion este în doliu. Diana nu își poate reveni din șoc

Recent, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Dianei, a încetat din viață, mult mai devreme decât se aștepta oricine, lăsând în urma lui numai suferință.

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simon este în doliu

Bruneta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj trist, în care își exprimă regretul față de plecarea către stele mult prea devreme a unui om drag ei, Andrei Cristian Vlad, cunoscut drept Motanu.

„Sufletul tău să-și găsească liniștea și pacea, prieten vechi și drag … Discuțiile „filosofice” și conversațiile pe care le-am avut de-a lungul timpului au fost mereu o bucurie și o încântare pentru mine. Adio, Motanu’… ”, a scris Diana pe Facebook.

Chitaristul lui Mihai Mărgineanu a murit. Bobonete este devastat

Chitaristul trupei Mihai Mărgineanu & Band, Andrei Cristian Vlad, a murit weekendul trecut. Tânărul artist avea mai mlte probleme de sănătate.

Tristul anunț despre moartea lui Andrei Cristian Vlad a fost făcut chiar de către liderul formației în care activa, celebrul Mihai Mărgineanu.

Artistul a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, în care și-a exprimat admirația pentru regretatul artist.

„Motanu’ pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară. Chitaristul care a făcut că rock-ul și blues-ul să intre pe aceiași ușa cu muzică noastră! Prietenii știu cine a fost și ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi”, a scris artistul Mihai Mărgineanu pe Facebook.

Și Mihai Bobonete a fost foarte apropiat de Andrei Cristian Vlad. Actorul și-a exprimat și el regretul față de moartea chitaristului.

Citește și: Mihai Bobonete este în doliu! Şi-a pierdut prietenul care l-a sprijinit cel mai mult. „Unul dintre cei mai deştepţi oameni”

„Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin când bananaiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani și a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul viețîi mele.

Motanu avea umor, cânta dumnezeiește la chitară, știa istorie de dădea pe afară.

Într-o seară, la Măgura, pentru că eram mai mulți decât ținea casă, eu și Motanu am dormit pe prispă. Plouă frumos și picăturile care se loveau de marginea garduletului ce delimita prispă, se spărgeau și ne umezeau mutrele noastre și ochi noștri închiși. Motanu tot turuia o legendă despre Ghica, asasinat și alte alea… deodată am auzit strigăte prin ploaia nopțîi și la câteva secunde îl vedem pe Cristi Horia (Vioară) ieșind din căsuța din valea și tremurând pe motivul că văzuse o fantomă la capul patului , care fantomă avea un opaiț și ii zâmbea periculos.

L-am calmat, am ras, am mai băut ceva și ne-am culcat liniștiți dar înainte să adormim eu i-am zis lui Motanu:
-Ba ce tâmpit e Vioara, cum dreacu să vezi fantome în întuneric mă nene?
-E bine ba Bobo…
-E bine Motane? Ce draci e bine!
-E bine ba Bobo căci eu cred că prostii văd în întuneric doar beznă iar deștepții sau oamenii care au ceva în cap, vor vedea tot timpul ceva în întuneric…

Citește și: Mihai Mărgineanu este în doliu. Artistul a pierdut un prieten apropiat: „Știu cine a fost și ce a însemnat”

Motane să nu te superi că doar asta mi-a venit acum…Drum lin și să le zdrangani și ălora chitară ta electrică până li s-or ridică penele pe aripi!!!”, a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Instagram.