Răzvan Simion, afectat de moartea marelui artist Benone Sinulescu. „Nu l-am văzut niciodată trist!”

Răzvan Simion este şocat de dispariţia marelui artist Benone Sinulescu. Realizatorul TV i-a adus un omagiu în direct şi a făcut mărturisiri, fiind vizibil afectat de moartea rapsodului.

19 nov. 2021, 11:14
Răzvan Simion, afectat de moartea marelui artist Benone Sinulescu. „Nu l-am văzut niciodată trist!”

Răzvan Simion, afectat de moartea marelui artist Benone Sinulescu. Prezentatorul TV de la „Neatza” este una dintre vedetele care a făcut mărturisiri în direct despre moartea regretatului artist.

Răzvan Simion, afectat de moartea marelui artist Benone Sinulescu

Răzvan Simion i-a adus un ultim omagiu lui Benone Sinulescu, fiind vizibil afectat de evenimentul nefericit care a cutremurat întreaga țară. „Se spune că omul este o oglindire din ochii celorlalți, nu as fi în totalitate de acord, as spune doar că omul este suma amintirilor sale. În momentul în care te duci din lumea asta și amintirile tale personale au plecat, se spune că misiunea ta a fost încheiată. Noi cu nea Beni avem multe amintiri, toate plăcute. Am să spun un clișeu, dar niciodată nu l-am văzut trist, deși îl știam suferind în ultimii ani. Ieri ne-am luat rămas bun și de la Nea Beni. Drum lin, maestre!”, a spus Răzvan Simion.

Ce s-a întâmplat cu locul de veci al lui Benone Sinulescu. De ce se temea marele artist

Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii care s-a complicat pe fondul unor problem multiple de sănătate. Anunţul tragic a fost făcut chiar soţia sa, care a dezvăluit faptul că l-a găsit fără suflare în propria casă. „Nu mai sunt om. Ieri (n.r. – miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu.

Ce spunea Benone Sinulescu despre moarte: „Vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri, nu mi-ar părea rău”