Răzvan Simion are o nouă iubită. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi. Cum a reacţionat Lidia Buble – FOTO

Răzvan Simion dă startul unui nou începu şi pare că a reușit să treacă peste despărirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV s-a afişat tot mai des cu o brunetă focoasă.

12 ian. 2021, 10:52
Răzvan Simion are o nouă iubită. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi. Cum a reacţionat Lidia Buble – FOTO

Răzvan Simion are o nouă iubită. Cei doi par a fi un cuplu extrem de frumos și nu se mai feresc să arate acest lucru. Iată însă cum a făcut Lidia Buble faţă noilor veşti.

Răzvan Simion are o nouă iubită. Reacţia pe care a avut-o Lidia Buble

A trecut aproape un an de când Răzvan Simion şi Lidia Buble şi-au spus adios, iar prezentatorul TV pare a avea o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi au fost ani buni un cuplu apreciat, și fix când se credea că vor păși împreună, de mână, spre altar pentru a face pasul cel mare, s-a produs ruptura. S-a tot sperat că se vor împăca, însă acest lucru nu s-a mai întâmălat.

Răzvan Simion se pare că a fost primul care și-a refăcut viața după Lidia şi s-a afişat în ipostaze tandre cu o brunetă focoasă, chiar pe străizile Capitalei, fiind perfect conștient că l-ar putea vedea oricine, semn că nu se mai ascunde.

Potrivit click.ro, bruneta cu care Răzvan Simion se afișează din ce în ce mai mult în public ar fi aceeași femeie cu care acesta și-ar fi petrecut vacanța de la sfârșitul verii din Turcia, fiind cazat, după cum relatează și Libertatea.ro, la Hotelul Swissotel din Instanbul.

La acel moment, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a vrut să comenteze nimic din ce apăruse deja în presă, ba chiar s-a prefăcut că nu mai ține minte ce a făcut în acea perioadă.

”Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celalalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni”, este o parte din mesajul postat de Razvan, care anunța separarea.

Lidia Buble, după ce a auzit noile veşti despre fostul partener de viaţă

„M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a transmis cântăreața într-un filmuleț publicat pe Instagram.

Sursa foto: Spynews
Sursa foto: Spynews

Citeşte şi: Lidia Buble îl vrea înapoi pe Răzvan Simion. Mesaj emoţionant postat la un an de la despărțire