Răzvan Simion, dat în JUDECATĂ. Fosta lui soţie oferă DETALII INCREDIBILE

Răzvan Simion și Diana, fosta lui soție, au fost dați în judecată pentru niște datorii. Diana a explicat că ea nu ar trebui să fie implicată în problemele cu legea pe care le are tatăl copiilor ei.

21 aug. 2018, 15:25
Răzvan Simion, dat în JUDECATĂ. Fosta lui soţie oferă DETALII INCREDIBILE

Diana și Răzvan Simion au fost dați în judecată de asociația de locatari pentru restanțe la întreținere. Apartamentul se află în Sectorul 6 al Capitalei, în zona Drumul Taberei, iar cei doi apar drept coproprietari pe listele asociației.

Cei doi au divorțat în urmă cu doi ani. La partaj, Diana a rămas cu vila din Corbeanca, în timp ce Răzvan a rămas cu apartamentul din Drumul Taberei. Fosta soție a prezentatorului TV consideră că ea trebuie să fie scoasă din această încurcătură.

Lidia Buble s-a pozat GOALĂ LA DUŞ. Imagini INCENDIRE cu iubita lui Răzvan Simion FOTO

„În 2016, în momentul în care am divorțat, am făcut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu soț. La vremea respectivă, eu am renunțat la partea mea de proprietate pe acea locuința în favoarea lui. Ce să vă spun, era achitat totul la zi, și impozite, și întreținere, și facturi. Altfel nu se putea face partajul. În concluzie, din clipa în care totul s-a terminat între noi și am făcut înțelegerea în fața avocaților pe baza bunurilor, e ca și cum aș fi vândut. Acum, nu mai am absolut nicio legătură cu trecutul. De aceea, vă spun clar că nu trebuie să fiu chemată în niciun fel de calitate în fața oamenilor legii. Repet, din mai 2016, fostul meu soț figurează la Finanțe, sector 6, ca unic proprietar și sunt datoriile lui din punct de vedere legal. Adevărul este acesta și nu poate fi contestat de nimeni”, a declarat Diana Simion pentru wowbiz.ro.