Lidia Buble și Răzvan Simion față-n față la matinalul prezentatorului: „Cu cine a venit la studio? Mă roade, o urmăresc prin oraș”

Lidia Buble a fost invitată în platoul emisiunii prezentate de Răzvan Simion și Dani Oțil pentru promovarea unei piese, totuși cântăreața nu a scăpat de întrebările indiscrete.

25 aug. 2021, 15:32
Lidia Buble și Răzvan Simion față-n față la matinalul prezentatorului: „Cu cine a venit la studio? Mă roade, o urmăresc prin oraș”

Lidia Buble

a fost prezentă la matinalul găzduit de Răzvan Simion, fostul ei iubit și Dani Oțil. Aceasta a venit însoțită de Cornel Ilie pentru a promova piesa recentă ”Vino, du-te”.

Numele melodiei pare predestinat pentru relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, deoarece deși cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, destinul i-au reunit în mod ironic din cauza profesiei celor doi.

Dani Oțil a decis să profite puțin de această situație tensionată și a asaltat-o pe Lidia Buble cu fel de fel de întrebări și apropouri indiscrete cu privire la viața sentimentală a artistei.

La prima întrebare a lui Dani, despre faptul că nu a mai întânit-o de ceva timp, Lidia a răspuns ironic.

„Păi dacă nu mai suntem vecini…Sunt foarte bine, mă bucur că piesa merge bine, că ajungem la sufletele oamenilor.”, a afirmat cântăreața.

Dani nu a fost mulțumit de acest răspuns și a hotărât să forțeze puțin nota și i-a adresat lui Cornel Ilie o întrebare despre bărbatul care se afla cu Lidia în mașină atunci când au ajuns la studio.

„Cu cine a venit Lidia la studio? Mă roade, o urmăresc prin oraș și e tot singură în mașină. Asta mă roade.”, a întrebat prezentatorul.

Lidia Buble a fost totuși perspicace la „înțepăturile” lui Dani Oțil și a afirmat că cel care a însoțit-o în mașină este chitaristul ei.

„Era Răducu cu mine, Răducu chitaristul.” a afirmat artista.

Cu toate acestea Dani Oțil a dat o replică din care putem înțelege că are de gând să afle tot despre bărbatul din viața Lidiei.

„Lasă că aflu eu despre Lidia mai multe, nu trebuie decât să îmi întind antenele mele de mătușic.”, a adăugat prezentatorul, potrivit CanCan.

Lidia Buble, răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios. Gesturi romantice între cei doi

Lidia Buble,

răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios. Fosta parteneră de viață a prezentatorului Răzvan Simion pare să-și fi găsit un nou iubit. Cel puțin asta se poate deduce din postările făcute de Lidia Buble în secțiunea story de pe Instagram.

Îmbrăcată într-o ținută sexy, blondina e răsfățată de gesturile romantice ale bărbatului, lăsându-se hrănită de acesta cu fructe de mare, în peisajul romantic aflându-se și un pahar de vin.

Cântăreața nu a făcut nicio declarație până acum despre o nouă poveste de iubire. De la despărțirea de Răzvan Simion, aceasta e prima apariție a artistei alături de un bărbat.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit anul trecut, dar el a rămas în continuare managerul ei. Cântăreața a aflat că Răzvan Simion trăiește o nouă poveste de iubire și a reacționat în urmă cu ceva vreme.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă” , a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Lidia Buble s-a întors de la Asia Express şi nu are cum să le spună nimic fanilor despre experiența trăită la Asia Express, însă le-a transmis internauților că de-abia așteaptă să vadă cu toții câte „tâmpenii’ au făcut ea și Estera la Asia Express. „A fost VIS! Abia aștept să vedeți câte tâmpenii am făcut”, a scris Lidia Buble la InstaStory.


loading...