Răzvan Simion se poartă cu Lidia Buble ca şi cu un ou, semn că aceasta ar fi gravidă FOTO

Cântăreaţa Lidia Buble pare să fie tot mai interesată de viaţa de familie. Asta după ce a văzut că iubitul ei Răzvan Simion e un tătic model, atunci când vine vorba de copiii săi.

18 apr. 2016, 12:28

Chiar dacă păreau ca ar fi pe punctul de-a pune capăt relaţiei de iubire, legătura amoroasă pare să fie mai puternică decât a fost vreodată, iar între Lidia Buble şi Răzvan Simion ar putea fi chiar ceva mai mult, scrie cancan.ro. Nu ştim dacă se pregătesc să întemeieze o familie, însă în noaptea de vineri spre sâmbătă i-am fotografiat pe cei doi atunci când plecat dintr-un local fentos din Capitală. Tot în aceeaşi seară, ceea ce i-a trădat pe aceştia au fost gesturile.

Citeşte şi Lidia Buble, anunţul mult aşteptat de FANI. „A venit MOMENTUL”

Paparazzi i-a pozat pe cei doi în momentul în care plecau de la Loft, acolo unde au ales să petreacă după ce Lidia susţinuse (cu puţină vreme înainte) un concert la Nuba. Cum ultimele săptămâni anunţau un destin nu foarte roz pentru ea şi prezentatorul de la „Neatza”, în seara de vineri totul s-a schimbat. Asta pentru că Răzvan Simion a fost foarte atent cu mai tânăra sa iubită.

Omul de televiziune s-a comportat de parcă Lidia Buble ar fi pe cale să aducă pe lume un nou moştenitor care să îi poarte numele.

Mai mult decât atât, Răzvan Simion a ţinut-o pe cântăreaţă în braţe şi s-au sărutat mai tot timpul, imediat după ce artista a terminat de cântat, fiind foarte precaut şi grijuliu cu aceasta.