Răzvan Simion şi-a răsfăţat iubita. Prezentatorul, imagini de senzație cu Daliana Răducan FOTO

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar prezentatorul TV știe cum să-și răsfețe iubita. Cei doi au fost surprinşi în timp ce mergeau spre un restaurant de fițe din Capitală.

12 iul. 2021, 11:15

Răzvan Simion şi-a răsfăţat iubita. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme, iar fanii sunt foarte încântați atunci când văd poze noi cu aceștia, mai ales că sunt destui de discreți în ceea ce privește viața lor.

Răzvan Simion şi-a răsfaţat iubita

SpyNews

i-a surprins pe Răzvan Simion și Daliana Răducan în timp ce se aflau în mașină pe străzile Capitalei. Prezentatorul a ales să-și parcheze mașina în apropierea unei florării, a cumpărat un buchet imens de flori și s-a îndreptat spre bolidul de lux din parcare, după care cei doi și-au continuat drumul prin București, asta până în apropierea unui parc. Acolo s-au întâlnit ulterior cu o femeie cu un copil, cel mai probabil o prietenă, iar Daliana Răducanu a îmbrățișat-o, în timp ce Răzvan Simion i-a oferit buchetul de flori.

Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion. Ce spune despre actuala iubită a acestuia

După ce au stat puțin de vorbă sub soarele puternic de vară, Daliana Răducan și Răzvan Simion și-au luat la revedere de la femeia cu copilul și au plecat. Câteva minute mai târziu aceștia și-au parcat mașina în zona unui restaurant de lux din București, iar ulterior cei doi s-au îndreptat spre locație unde au stat mai multe zeci de minute și unde cu siguranță s-au simțit foarte bine doar ei doi.