Răzvan Simion și Daliana Răducan, shopping la Milano. Ce și-a cumpărărat bruneta pentru nuntă

Răzvan Simion și Daliana Răducan, shopping la Milano. Cei doi se pregătesc de marele eveniment, după ce anul trecut prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a cerut iubita de soție. Pentru că nunta se apropie cu pași repezi, cuplul a mers în Italia pentru câteva cumpărături.

09 mai 2024, 11:27
Răzvan Simion și Daliana Răducan, shopping la Milano. Ce și-a cumpărărat bruneta pentru nuntă

Răzvan Simion și Daliana Răducan, shopping la Milano. Cei doi au îmbinat utilul cu plăcutul, au mers la un eveniment de design de importanță maximă la nivel mondial, ambii fiind pasionați de arhitectură și amenajări interioare.

Citește și: Daliana Răducanu și-a cumpărat deja rochia de mireasă pentru nunta cu Răzvan Simion. Ce a mărturisit bruneta. ”El și-a dorit mereu un om pe care să se poată baza”

Răzvan Simion și Daliana Răducan, shopping la Milano

Pe lângă expoziții și evenimente profesionale, cei doi au avut parte și de o sesiune de cumpărături. Prezentatorul a dat dovadă de multă răbadare până ce iubita lui s-a decis în legătură cu pantofii pe care îi va purta în ziua cea mare.

Daliana a ales opțiunea „clasică”, pantofi Jimmy Choo. Aceștia sunt considerați un statement în ceea ce privește accesoriile de mireasă.

Daliana Răducan este femeia pe care Răzvan Simion a ales-o să-i fie soție. El i-a oferit inelul de logodnă cu diamant, în noaptea de Revelion, cu un an în urmă. Bruneta a anunțat acum și data nunții, vara aceasta va avea parte de cel mai frumos moment din viața ei, căsătoria cu iubitul ei.

Momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care e persoană publică, a fost cel mai greu pentru mine. La începutul relației oamenii erau extrem de curioși și oriunde intram cu Răzvan se uitau insistent la noi.

Când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului și ne-am trezit cu paparazzi la geam. Blocul vecin era în construcție și se urcaseră pe schele. (…) M-am speriat și am intrat înapoi în casă.

Am evoluat mult împreună, suntem logodiți de aproape un an și urmează să ne căsătorim vara aceasta. Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poată baza, să se poată dezvolta, alături de care să știe că-și poate clădi o viață frumoasă”, a spus Daliana.