Reacţia incredibilă a lui Marian Godină după ce criminalul care a ucis un poliţist a fost prins. Ce fotografie a postat

Marian Godină a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj imediat ce criminalul polițistului din Timiș a fost prins de către autorităţi. Ce transmite poliţistul devenit vedetă.

RomaniaTV.net
04 iun. 2019, 15:49

Îndrăgitul polițist din Brașov a postat o fotografie cu Ionel Marcel Lepa încătușat, la scurt timp după ce fusese prins de polițiști în localitatea Remetea Mare. Marian Godină a scris în dreptul pozei: „Din păcate, nu a opus rezistență”.

Postarea lui Marian Godină a devenit virală în scurt timp. Fotografia și mesajul polițistului din Brașov a strâns în timp record peste 7.000 de like-uri, aproximativ 1500 de comentarii și sute de share-uri.

Criminalul din Timiș a fost operat de urgență. A fost însoțit la spital de medicii de pe ambulanță și de o echipă SIAS.

Bărbatul, un recidivist periculos din Lugoj în vârstă de 48 de ani, a fost prins într-o locuință din localitatea Remetea Mare, din județul Timiș. El era dat în urmărire internațională pentru tâlhărie. Criminalul a fost găsit în casa bunicii unui prieten din Remetea Mare. Locuința a fost percheziționată de forțele de ordine chiar și în cursul zilei de luni, când au găsit urme de sânge, semn că bărbatul își făcuse veacul acolo.

Pistolul pe care l-a folosit Ionel Marcel Lepa atunci când l-a împușcat mortal pe Cristian Anamariei, polițistul aflat în misiune în localitatea Izvin este de origine sârbească. Autoritățile au mai găsit două pistoale, unul cu bile, iar celălalt cu gaz. Ambele erau neletale.