Reacţia României după respingerea Brexitului: "Am luat toate măsurile"

Publicat: Vineri, 29 Martie 2019 18:44 // Actualizat: Vineri, 29 Martie 2019 18:57 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a scris, vineri, pe Twitter, referitor la respingerea Acordului Brexit pentru a treia oară în Parlamentul britanic, că regretă decizia, iar Consiliul Afacerilor Generale este pregătit să asiste orice hotărâre a Londrei.

"Acordul Brexit a fost respins pentru a treia oară de către Parlamentul britanic. Deși regretăm decizia, Președinția Consiliului UE a luat toate măsurile de contingență pentru a se pregăti pentru o situație nefavorabilă. Consiliul Afacerilor Generale este pregătit să asiste orice decizie a Londrei, iar Comisia Europeană va analiza următorii pași”, a scris George Ciamba, vineri, pe Twitter.

Reacția oficialului român vine după ce membrii Camerei Comunelor au respins vineri, a treia oară, proiectul de Acord Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană, informează presa britanică.

Comisia Europeană a exprimat regret, vineri, că membrii Camerei Comunelor au respins din nou Acordul Brexit, cerând Marii Britanii să ofere clarificări privind viitoarele proceduri. Data ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană este, în momentul de faţă, 12 aprilie, a transmis vineri după-amiază Comisia Europeană.


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
14 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H