Reacţia Anamariei Prodan când a aflat că Reghe i-ar fi făcut cadou presupusei amante un salon de înfrumuseţare în buricul târgului: „Nu mă duc eu acum după toate ameţitele să mă iau la trântă cu ele”

De ceva vreme, circulă zvonul că Reghe i-ar fi făcut cadou presupusei amante un salon de înfrumuseţare în Dorobanţi. Anamaria Prodan nu ia lucrurile aşa cum le aude şi vrea să vadă dovezile concrete ale achiziţiei acestui "cadou".

19 iul. 2021, 14:16
Reacţia Anamariei Prodan când a aflat că Reghe i-ar fi făcut cadou presupusei amante un salon de înfrumuseţare în buricul târgului: „Nu mă duc eu acum după toate ameţitele să mă iau la trântă cu ele”

Reghe salon de înfrumuseţare pentru amantă. Florentina Raiciu, femeia cu care laurenţiu Reghecampf a fost surprins în Deltă şi despre care există zvonuri că ar fi amanta lui, este patroană de salon de înfrumuseţare în buricul târgului. Mai mult, i-ar fi cumpărat şi o maşină. Soţia lui, însă, nu crede şi alege să cerceteze. Impresara are cunoştinţă despre faptul că Florentina deţine un astfel de salon, dar nu crede că este cadou de la soţul ei, fiind vorba despre „o magherniţă„.

Reghe salon de înfrumuseţare pentru amantă

Da, am auzit, dar nu cred. Da, sigur că am auzit. Toată lumea vorbește, este subiectul zilei în oraș. Dar nu pot să cred asta, nu pot, efectiv, nu cred. Bag mâna în foc pentru el. Trebuie să veniti la mine cu actul de proprietate și cu transferul bancar făcut din contul soțului meu ca să vă cred. Eu mă duc acum după toate amețitele să mă iau cu ele la trântă? Dar mi-a luat Dumnezeu mințile? Nu, sigur că nu. În schimb, am întrebat mulți prieteni cine este fata asta. Am intrat o dată chiar cu Laurențiu pe net și am văzut o poză cu o fată foarte grasă. Nu că asta ar fi o problemă, pentru că a avut și momente în care a arătat și bine.

Citeste si Fulgy, un nou scandal cu Ioniţă de la Clejani: „Să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile oi mai avea. O să plângi toată viaţa ta”

Am înțeles că salonul ei era o magherniţă, unul mic, în care a investit maximum 10.000 euro, care s-a închis pentru că Florentina nu a mai avut cu ce să plătească. Și atunci te întreb pe tine. Dacă Reghe plătea, cum ea nu a mai avut 500 de euro să plătească salariații? Dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor că deţine o avere impresionantă. Anamaria susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro.

Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Impresarul a adunat, de-a lungul vremii, bunuri foarte scumpe. Are 11 case, pe trei continente, şi o colecţie de genţi care valorează o avere. Impresarul nu se uită la bani nici când vine vorba de bijuterii. Recent, Anamaria Prodan a postat, pe Instagram, o poză în care apare purtând zece brăţări la o mână.

Citeste si Presupusa amantă a lui Reghecampf poartă acelaşi model de verighetă ca Anamaria Prodan. Reacţia impresarei: „O copie ieftină. Dar eu sunt Anamaria Prodan şi e greu să fii ca mine”

În urmă cu un an şi jumătate, Laurenţiu Reghecampf i-a dăruit soţiei lui cea mai scumpă geantă care se vindea în Europa. De ziua ei, i-a oferit un Hermes Birkin Himalaya, în valoare de 300.000 de euro.

Am foarte multe genţi de crocodil, mici. Astea îmi plac de mor. Hermes-uri cred că am vreo 30. În total, am multe. Eu vreau să-mi fac dressing pentru genţi, să pot să le văd aşa. Nu ştiu dacă am 100, dar vreo 70 am”, a declarat Anamaria Prodan, citată de Click.